Teafco Petascope transportbur

Teafco Petascope transportbur – rosa eller blå

collages

Vikt: 1,4 kg

Lätt att rengöra

Vadderat axelrem

Mjuk och go insida

Dubbelsidig säkerhetsnät

Vattenavvisande material

Hård utsida som skyddar

Gjord av nylon av högsta kvalité

Storlek: Small – 40,5 cm x 28 cm x 23,5 cm

Den rosa är den snyggaste rosa jag sett på länge. Den kostar en del men jag tror att det är värt det. Den ska nog inhandlas snart, känner jag. Måste bara hitta någon som vill ha våran gamla. Jag vill nog inte ha en samling av kattburar hemma. Det räcker med 3 st. 3 katter och 3 transportburar. Alldeles lagom. Så borde man nog göra med allt. Något nytt in, något gammalt ut. Då skulle man ha ordning och reda överallt.

Hmm.. Ja, så får det nog bli!

Teafco Petascope transportbur har utgått ur sortimentet!

spacer

3 comments on “Teafco Petascope transportbur

 1. Kattmamma

  Hej Emma
  Nej jag köpte den aldrig. Vi skaffade en hane och då kunde jag inte köpa den rosa och det var den jag ville ha så då blev det ingen alls istället.
  Eller….. jag köpte en annan istället. 🙂 Visar den i bloggen inom snaaaar framtid. 🙂 Håll utkik.
  Kram

 2. Emma

  Hm det skulle stå bara och köpte skrev nog för snabbt 🙂

 3. Emma

  Hej är brar nyfiken men köte du denna transportbur jag skulle gärna vilja ha en sån men synd att den är så dyr
  Kram

Leave a reply