Klätterställning till katt – Villafranca Dreamworld

Klätterställning till katt – Villafranca Dreamworld

44111

Var den snygg eller var den snygg? 🙂

Det är den snyggaste jag sett på länge. Kanske lite stor men annars helt perfekt. En ny favorit helt klart.
Den är lite dyr och så men det är dyrt med klätterställningar. Vill man ha lite roligare design så kostar det alltid extra.
Man kan får en stor klätterställning för tusen kronor men då är det bara det man får: enkel och praktisk klätterställning.
Vill man ha en snygg designpryl så får man lägga på en tusenlapp eller två. Så är det.

Vill du köpa den så kan du göra det HÄR.

spacer

2 comments on “Klätterställning till katt – Villafranca Dreamworld

 1. Kattmamma

  Hej Mathilda!

  Jag börjar med att säga grattis till din nya familjemedlem. Hoppas att ni kommer trivas ihop.

  Jag tycker inte att 36 kvm är för litet för en katt. Det minsta kravet är väl 2 kvm per katt om jag inte minns fel. Helt orimligt i mina ögon men så är det.
  Är du orolig för att katten får för lite plats så kan du kanske bygga på höjden. Kanske investera i en stor och rolig klätterställning? Eller bygg ngt eget om du är händig. 🙂

  Angående det där men ensamkatt. Du kommer nog märka ganska snabbt om katten trivs att vara ensam eller om den saknar en kompis då får du ta ställning till det då. Alla katter uppskattar inte kattsällskap men många gör det..

  Katten klarar sig en ”vanlig” arbetsdag på typ 8h utan några större problem. Men se till att ge den mycket uppmärksamhet när du väl är hemma.

  Jag själv anser att det är viktigt att katten ska få frisk luft. Har du funderat på att kanske ta ut den i sele? Många katter uppskattar det.

  PS Va roligt det är att se att det finns människor som dig som vill så väl för sin lilla vän. Det värmer i mitt hjärta! 🙂

  Hoppas att du har fått lite svar.
  Fortsätt fråga annars… 🙂

  Kram
  //Agnes

 2. Mathilda

  oh vad jag skulle vilja ha en sån till min katt, har en mycket enklare variant men den är rätt så populär alla fall. =) har en lite frågor till dig. jag bor i en etta på 36 kvm ochg tyvärr så har jag ingen balkong som hon kan få gå ut på , är det ett för litet utrymme för en katt? kan man lämna en ensamkatt ensam en arbetsdag? jag är van vid katter o har vuxit upp med katt i vårt hem men då har vi haft stor villa och katterna kan gå ut/in som dom själva vill + att min mamma alltid varit hemma.. Min sol är en liten kattunge på snart 14 veckor jag är hemma mycket nu medans hon är liten. men inom en ganska snar framtid kommer jag att börja jobba. Jag känner mig så orolig vill ju bara att min Sol ska må bra och vara en glad och nöjd katt. skulle vara tacksam om du svarade.

  MVH Mathilda

Leave a reply