En mardröm!!!

Fy vilken mardröm!!

dsc00024

I natt drömde jag om att jag fick avliva våra katter. Jag minns inte varför men jag minns att jag fick välja att ha kvar en och avliva de andra två. Någon av tjejerna blev kvar, minns inte vilken, men jag tror att det var Blossom som blev kvar.

Jag minns även att jag grät blod för våra små missar. Jag var så ledsen när jag förstod att det inte fanns någon återvändo. Fy vilken hemsk mardröm. Vilken tur att det bara var en dröm, en av de hemskaste drömmarna jag haft i hela mitt liv. FY FY FY… Varför drömmer man sånt!?!?!?

När jag vaknade (eller rättare sagt, blev väckt) insåg jag att alla tre små irriterande moment, våra effektiva väckarklockor var kvar i våran säng och gjorde sitt bästa för att få upp oss blev jag helt överlycklig!!
Alla tre lever och är sitt vanliga jag och vi behöver inte göra något val om vem som ska få leva och vem som ska avlivas. Vilken LYCKA!!!

spacer

Leave a reply