Gustav – hittekatten!

Hej på er kattmänniskor därute!
Jag heter Gustav. Eller egentligen så vet jag inte vad jag heter, men min nya familj kallar mig Gustav. Inte mig emot. Katten Gustav var ju en cool katt så jag tycker det namnet passar mig oxå.
Jag kan berätta lite kort hur det kommer sig att jag fått min nya familj.

Gustav

Min alldeles egna säng (nästan iaf) 🙂

Jo, jag gick från hus till hus och letade mat. Jag vet inte hur länge jag promenerade så, den resan har jag förträngt. Det kanske ni förstår! INGET kul att minnas!!
Det var någon gång i början på december som min nya familj gav mig lite mat. Jag tyckte de verkade snälla så jag stannade kvar för att undersöka stället. Så småningom fick jag även ett litet hus att sova i under deras veranda. Det var väldigt uppskattat!! Varmt, torrt och mysigt!
Några dagar senare fick jag gå in i deras stora hus för att värma mig och få lite rumstempererad mat. Det är faktiskt inte så gott att äta halvfrusen mat. Ush..
Så här steg för steg har jag närmat mig min nya familj. De är världens snällaste!! Jag har även fått en kattlåda som jag går på. Behöver då inte vistas ute, vilket jag helst undviker nuförtiden.
En ny kattkompis Lisa har jag fått på köpet. Ja, kompis och kompis, vi är väl inte bästa vänner direkt. Vi väser lite kärleksfullt på varandra. Men hon är faktiskt helt OK.
Jag har även en extra matte som tycker om mig extra mycket. Kärleken är ömsesidig 🙂 Hon är kul! Klappar mig mycket när hon kommer på besök och ger mig väldigt mycket uppmärksamhet!
Jag har besökt en kattdoktor för mitt öga. Jag ser nämligen inget på mitt ena öga. Doktorn var så snäll så jag kissade i ett hörn som tack innan vi åkte hem. Hoppas hon uppskattade min present. 🙂

De säger oxå att jag är en gammal katt. Det kan hända! Jag känner mig lite vinglig ibland 🙂 Mitt liv idag är det bästa som hänt mig!! Har man upplevt misär så uppskattar man en varm säng och en bit mat väldigt, väldigt mycket!

Jag försöker sköta mig så mycket som det bara går för jag vill inte flytta en gång till. Men alla har väl sina nackdelar. Jag klöser på mattan, äter gärna upp maten som är kvar på bordet, har vassa klor som jag gärna sätter in i min nya familj och våra gäster. Absolut inte för att skada, men det gör tydligen ont. 🙁  

Jag hoppas att min nya familj inte tröttnar på mig för jag har det SÅÅÅ bra här. Jag tycker om min nya familj!

Hälsningar från hittekatten Gustav!

PS. Vill du läsa mer om mig? Gå in på kategorin ”GUSTAV”. Där kan du läsa mer om hur jag hamnat hos min nya familj. 🙂

spacer

Leave a reply