Kattkurs – Avel & Genetik

Förra helgen var jag på Avel & Genetik kurs med Ulrika.
Väldigt intressant! Men ack så svårt att fatta för en som inte kan något om ämnet. Jag hade sådant huvudvärk efter att ha försökt att memorera så mycket som möjligt och förstå det som sas under 2 heldagar.
Det var så otroligt mycket information så jag har glömt det mesta tyvärr. Vi fick med oss lite papper och det är tur annars så hade jag nog inte kommit ihåg så mycket.
Men jag kan inte skriva något här i bloggen eftersom det är inte så mycket som hänger ihop för mig ännu. Måste bearbeta det lite mera och läsa min nya bok om kattuppfödning. Då kanske jag kan berätta lite mera.
Så tyvärr just för tillfället har jag inte så mycket att dela med mig av angående avel & genetik i kattvärlden. Det får ta sin lilla tid tills min hjärna är kapabel till att ta in all denna information om det intressanta ämnet.
”Klä er i tålamod” 🙂

Kattmamma

spacer

Leave a reply