Disneys borste!

Disneys borste!

cimg4302

Den här borsten använder vi bara till Disneys päls och Leos svans. Den gör ingen nytta alls på Blossoms päls. Den svarta delen vet jag faktiskt inte själv vad man ska ha till. Det gör ingen nytta för pälsen iaf.

Men den vanliga ”borstdelen” kammar väldigt bra. Disney är inte så duktig på att tvätta sig själv, men hon gör det gärna ändå. Det resulterar i att det blir bara massa våta ihopklistrade hårslingor som blir svåra att reda ut när de torkat. Då kommer borsten fram. Den är kanon bra på att reda ut just sådana ytliga slingor. 

Men ska man kamma igenom ordentligt så använder vi andra grejer. Då räcker det inte med bara den borsten.

spacer

5 comments on “Disneys borste!

 1. Kattmamma

  Hej hej!
  Det låter ju bra, tycker jag. Då ska vi oxå skaffa oss en sådan. Löst hår är ju ett kapitel för sig. De finns ÖVERALLT!!
  Tusen tack för tipset…

  Kram från oss..

 2. Cecilia

  Hej 🙂
  Ja, jag vet den jag sett kostar också ca 350 kr men tror att detta är den men dock från asien. På tradera är ju allt billigare liksom 😉
  Det är helt galet hur mycket hår man får bort alltså när man borstar! Känns som hela katten försvinner, haha.
  Jag har ju en annan borste som tar bort mer tovor än denna. Denna är som sagt mer för löst hår 🙂
  Jag kan verkligen rekomendera den alltså till att ta bort hår, dock kanske inge vidare till en korthårig kisse.

  Kram kram från Cecilia och ”Dammråttan”

 3. Kattmamma

  Hej på er igen! 🙂
  Jag har ingen erfarenhet av just den typen av borste, men jag har hört att den typen ska vara bra och väldigt effektivt till att ta bort ”löst” katthår. Alltså det som lägger sig överallt i hemmet.
  Jag har planer på att skaffa mig en sådan, men den jag sett kostar ca 350 kr om jag inte minns fel. Så det är kanske olika kvalité på dem?
  Jag tror inte att du behöver oroa dig men är DU orolig så kan du kanske för säkerhetsskull ta det försiktigt i början. 🙂
  Det är svårt för mig att säga om just den borsten är bra för din kisse. Det är väldigt individuellt. Vi har en hel korg full med borstar och kammar och alla 3 katter har sina favoriter + att långt ifrån alla kammar/borstar kommer till användning.
  Testa dig fram och glöm inte att berätta för oss! 😉

  Kram från Kattmamman och lurvisarna..

 4. Cecilia

  Heej 🙂 Jag har köpt mig en borste på tradera som ska vara super bra att få bort löst hår. Fick hem den igår och testade den på Rocco, han älskade den. MEN jag är lite orolig för vad den gör egentligen, det känns som att den sliter bort hår eller till och med ”kapar” pälsen.
  Har du någon erfarenhet av dessa? Tror du jag behöver oroa mig? Han verkar ju trots allt tycka om det 🙂

  Länk till borste:

  Kramar Cecilia och Rocco

Leave a reply