Cat

Hej på er!
Om ni undrar så är det jag som är Cat. Jag bor ihop med Rune. Han är min kompis!
Ja, så hur är jag!? Jag är bäst! Det är jag som är ”herren på täppan” här hemma om man säger så. Rune har inte så mycket att komma med. Det enda han är lite bättre på är att fjäska in sig hos folk. Ni vet, den där sociala biten. Jag är nog inte så där jättebra på den. Men jag jobbar på det, ska ni veta.
Vet ni vad min matte har hittat på? Hon har dragit med sig hem en hemsk lurvig sak som hon kallar för Dupont. De säger att det är en schäfer valp. Jag tycker att det är ett monster! Ja så nu vill de alltså att jag ska bli kompis med han. Hmm, jag ska tänka på saken. Just nu håller jag på att mobba ut han. Får se om han flyttar ut!!??
Jag har en last oxå. MAT!! Mat är min stora last. Jag bara älskar att äta. Helst det som husse och matte äter, den torra maten som vi får äter jag bara för att inte svälta. Och det resulterade ju så klart i att jag blev lite rund. 🙂 Ja ja! Inte mycket, bara en smula. 😉
Husse och matte köpte hem en gungstol för ett tag sedan. Och gissa vems den är? Min så klart! Min favorit syssla är att snurras i den. Jag blir lite snurrig av det men det gör inget. Jag bara älskar det!

resized_p5111036

Ja, det var lite om lilla mig. Kram på alla kattälskare därute. 😉

UPDATE: Lilla Cat finns tyvärr inte med oss längre. Hon fick avlivas pga sjukdom i april 2009. 🙁 Cat är väldigt saknad! Det var en härlig liten dam det här. 

spacer

2 comments on “Cat

  1. Ailurofilen

    Ååh vilken vacker sköldpadda!

  2. davve

    Min Favorittjej 🙂

Leave a reply