Veterinär i Kungsbacka

DJURKLINIKEN

Den ligger vid Yet-macken. Industriområdet. Bra personal och duktiga veterinärer. Våran favorit veterinär är lugn och sansad. Pratar inte mer än det behövs. Duktig på det han gör.

En av veterinärerna är enväldigt pratglad veterinär. Berättar mycket och gärna om vad som är rätt och fel. Hur saker och ting ska göras. Men kan man ingenting är det säkert skönt med lite råd och tips.

Anki, tror jag hon heter, tjejen som ofta svarar i telefon är kanon. Tar sig alltid tid att svara på alla möjliga, konstiga frågor man har. Man känner sig alltid välkommen när man ringer. Dock har vi haft lite svårt att komma fram vid akuta fall, på kvällar och helger.

Sen finns det en annan tjej som klippte våran kisse för första gången (vet ej vad hon heter). Kissen skulle kastreras samtidigt. Vet inte vad hon gjort med han, men han är livrädd för henne. När vi kommer med honom och sitter i väntsalen och hon går förbi så blir han väldigt orolig och rädd.
Jag kan bara gissa mig till att hon inte var så försiktig med han efter kastreringen. En sak är säker: Hon kommer aldrig mer komma i närheten av honom.

Annars väldigt fina lokaler. Fräsch och mysigt. Finns ett litet sortiment av grejer som man kan behöva till både hund och katt. Även lite kattmat av märke: SPECIFIC™. Ibland kan man få sig en liten present i form av ngn leksak eller annat.

spacer

Leave a reply