Mat till den kräsna katten – Exigent 35/30

Den kan köpas i Zooaffärer.

Exigent 35/30

j

Det fodret är till den mest kräsna katten. Den stimulerar aptiten och ger bra näring. Den har två olika foderbitar, med olika form och smak. Energi innehållet är måttligt så att katten kan behålla sin idealvikt.

Tog hem en liten provpåse för att se om våra katter kan tänka sig att äta det fodret för vi tycker det låter som ett bra val. Men våra underbara vänner gick fram till skålen och vände. 🙂 De ville knappt nosa på den. Smaken är som baken. Inget att göra åt.

Måste tillägga att de åt fodret så småningom, men det är fortfarande ingen hit. Det finns så mycket annat foder som man kan välja mellan så vi kommer inte att ge de just detta.

Update: Detta inlägg skrev jag år 2008 och jag ser att det behövs en liten uppdatering här. Det har nämligen hänt en stor förändring på den fronten. Detta fodret är nämligen en stor favorit idag ( år 2010). De äter mest av det fodret just nu. Så så kan det oxå gå. Ratar först och älskar sedan. 🙂

Det har även tillkommit två andra varianter av den: Exigent 33 och Exigent 42.

Båda varianterna är omtyckta av våra katter!

Säljs som:

400 g, 2 kg, 4 kg och 10 kg

spacer

Leave a reply