Julkalender 2021

Hej på er!

Tänkte skapa en rolig julkalender till er under december månad. Delvis för att komma igång själv och skriva men oxå för att visa er lite vad som finns på jollycats.se.

Har inte haft så mycket tid att förbereda den så det får blir som det blir men jag hoppas ni uppskattar den ändå.. 🙂

Sedan har hela plattformen förändrats sen jag senast skrev så jag har mycket att lära men jag gillar ju det så det går framåt. Men jag önskar mer timmar på dygnet från och med nästa år. Det hoppas jag att tomten kan fixa.. hehe

Hoppas allt är bra med er! Jag ser att ni finns här så jag hoppas att ni vill prata lite med mig oxå. 🙂

Skriv gärna några ord när ni ändå är härinne och kikar. Det gör mig glad!

Ps. Inlägget om Leo kommer, har bara inte haft tid. Men det kommer så fort jag får tid att sätta mig med det. December är en galen månad på alla sätt. Har inte ens kommit på vad jag ska köpa till barnen i julklapp. Har ni några tips så tar jag gärna emot det. Har typ 0 idéer i år.

spacer

Leave a reply