Gott Nytt År 2016

2016

Hej, vill bara kika in och önska er ett fint 2016. Vi har firat det lugnt hemma med barnen och skålat vid 12-slaget. Lugnt och skönt! I pyjamas byxorna 😉 ja så avslappnat var det haha. Pinsamt men ändå härligt. Den kvällen kommer jag att tänka tillbaka på den dagen jag tar på mig en aftonklänning för att fira in det nya året. Inte för att jag någonsin gjort det men man vet aldrig. Någon gång kanske! 🙂

Annars är allting fint. Leo mår lite bättre tycker vi. I mitten på januari tänkte vi ta ett nytt blodprov för att se hur hans njurar mår. Hoppas att han mår bättre! Är proverna samma så avvaktar vi, är de bättre så kommer vi att fira men är de sämre.. ja då får vi kolla på vad vi måste göra. Han ska som sagt inte leva för våran skull. Men han har blivit så himla gosig och kärleksfull och vill verkligen vara med på alla sätt. Nästan tränger sig på för att ta plats. Så vi hoppas att han mår bättre än sist!

Även Elvis har börjat kliva fram som en lekkamrat. Han har varit rädd för Vanessa och alltid hållit sig på ett säkert avstånd men nu med Oscar är han mer nyfiken. Oscar håller på att lära sig gå nu och man håller honom i händerna och går och går och går (inte så snällt för våra ryggar men ack så kul för en liten kille) då vill Elvis gärna vara med. Han sicksackar framför Oscar och kittlar honom i näsan med svansen. 🙂

Disney tycker fortfarande att det där med barn var en dålig idé haha. Hon kommer mer än gärna fram och ligger i soffan och gosar, när barnen sover eller är upptagna med annat. Är barnen vakna och röjer då siestar Disney, helst på en annan våning eller en annan planet om Disney fick bestämma. 😉

Hur mår ni? Finns det några läsare kvar här eller har ni rymt allihopa? 😉

 

spacer

6 comments on “Gott Nytt År 2016

 1. Agnes

  Jag tror faktiskt inte de bryr sig. Men en kisse borde få plats på 60kvm. 🙂 Hoppas ni skaffar en kisse, det är många som behöver ett hem med ett hjärta och det är ni definitivt. Kramar

 2. Lotta

  Gulliga du som tycker det…jag skulle jättegärna skaffa ett par nya små 4-beningar men vi är inne på en flytt framöver, från huset på 140 kvm till en lägenhet på typ 60 kvm. Inget är bestämt till 100% ännu för egentligen vill vi flytta till en gård på Gotland direkt men så länge min sambo inte hittar ett jobb där så måste vi vänta med det…nåväl, att vi inte skaffar några nya små vänner beror då på en ev flytt från stort till litet…fast det klart, ett par små ”rackare” kanske inte bryr sig – vad tror du?
  Kram ❤️

 3. Agnes

  Du är ju bara för gullig! 🙂

 4. Angelica

  Klart man är kvar Agnes

 5. Agnes

  Va härligt! 🙂 Hur kommer det sig att ni inte har skaffat någon mer katt? Du är ju en sån fin kattmänniska! Kram

 6. Lotta

  Jag är kvar iallafall
  Härligt att höra ifrån dig och att allt är bra med er, med mig och sambon är det sig likt! Vi har inte ”blivit adopterade” av någon ny katt ännu efter Moses men vi får väl se vad som händer i år
  Hoppas det nya året blir bra för er, barnen å kissarna på alla sätt!
  Kram

Leave a reply