Kattleksaker – Yeowww Catnip & Kickeroo

Yeowww & Kickeroo

Katterna har fått en hel del julklappar i år kan jag säga och jag tror att det är dags att börja publicera dem annars hinner det att bli sommar och ni får inte se vad de fått. Haha

En julklapp som ni redan fått se och som blev en dunderhit är Wonderful Dream kattbädd. Jag kan inte nog påpeka hur nöjd jag är med köpet. Det är inte ofta man lyckas köpa rätt men när man väl gör det så är det så himla skoj.

Men nu ska det handla om det första jag köpte till dem och det var lite kattleksaker som jag hört ska vara väldigt omtyckta.

Det blev tre kattleksaker: Yeowww Banana och Yeowww Cigar, den berömda Kickeroo och en liten klotång.

Yeowww Catnip kattleksakerna är ganska populära men jag tror att det är något som stör katterna och det kan vara storleken. De tycker nog att leksakerna är lite jobbiga att bära på och då försvinner lite av det roliga. Men de slickar lite på dem och försöker leka med dem men det blev tyvärr inga favoriter. Men de får absolut godkänt!

Det fallerar även för den berömda kickeroo för den går inte hem alls. Den fick sig en omgång när jag packade upp den men sedan dess ligger den helt orörd. Den var indränkt i kattmynta precis när jag tog fram den så det var nog därför katterna gav sig på den men nu när den inte luktar kattmynta så bryr de sig inte ett dugg. Den är för stor och klumpig, tror jag. Lite synd för den är så fin.

Jag kommer dock att testa en kickeroo kitten bara för att se om de kanske tycker den är roligare. Jag har hört att kickeroo ska vara väldigt omtyckt så jag måste ge den en chans till. 🙂

Klotången var oxå lite för liten. Så den kommer jag inte kunna använda för mycket tyvärr.

Ja, tyvärr så blev det inga favoriter i det här paketet men man kan ju inte förvänta sig att katterna ska älska allt. De är ju ganska kräsna, eller hur?

Har ni testat de här kattleksakerna? Vad tyckte katterna om dem i så fall? 

 

spacer

9 comments on “Kattleksaker – Yeowww Catnip & Kickeroo

 1. Agnes

  Hej Emma
  God fortsättning på er oxå!

  Va roligt att Flisan gillade musen. Det är tyvärr en nackdel med möss, de har en förmåga att försvinna spårlöst. 🙂

  Grattis till er! Hoppas ni får många fina år ihop.
  Kram

 2. Emma och katten Flisan

  Hej!
  Jag och Flisan vann den pipiga härliga musen i din adventskalender. Flisan har vart helt galen i den, har dock inte lyckats ta ngn bild. Musen är nu borta, misstänker att den ligger under soffan.

  Men Flisan hälsar så mkt :). Hon och jag firade 2 januari 1 år tillsammans :).
  God fortsättning till dig och dina små håriga sötnosar.

  /Emma

 3. Agnes

  Ja precis. Jag ska ge den en chans till..
  Och jag tror att den lilla kommer funka bättre här hemma men vi får se. Man vet aldrig med de små. De har starka åsikter, de. 🙂

  Kram

 4. Kattmamman

  Svar: Himla bra fråga.. Det är lite olika men jag tror att de vanliga är aningen mer populära än den lilla kitten varianten. Men det kan ju vända. Att märka att de godkända allihop och gärna leker med dem chockerade mig för jag trodde inte först på själva idén men åhh så fel man kan ha :). Skillnaden mellan kitten och vanliga som jag kallar dem är att kitten varianten är mindre. Vilket kanske passar din lilla Disney bättre. En bra början sedan kan det ju mycket möjligt bli så att den större brottas med och leks med mera.. Man ska ju börja försiktigt ;).

  Kram

 5. Agnes

  Hej på er!

  Lotta: Wubbor har vi oxå hemma, en liten och en större och de har fungerat ok. Inte wow men helt klart godkänt. 🙂

  Christell: fisken har vi oxå och den älskar dem. Speciellt Disney. Hon är redo att slåss för den om det skulle behövas.. haha Hon muckar inte gräl i vanliga fall då hon är minst men när fisken är i fara då försvarar hon den. 🙂

  Camilla: Det är precis vad jag hört, att den ska vara sån favorit. Men vi får se, våra kanske ändrar sig. hehe

  Kattmamman: Ser du någon skillnad på den kitten kickeroo och den vanliga? Vilken gillar de bäst?
  Det kan ju hända att de ändrar sig, det har ju hänt. Jag ska köpa den lilla oxå snart, det kanske funkar bättre med den. Det är i så fall Disney som kommer leka med den och hon är inte så stor så den stora är lika stor som hon. 🙂 Hon kanske trivs bättre med att puckla på ngn mindre än sig själv.. haha

  Kram på er och trevlig trettondagsafton önskar vi er! 🙂

 6. Kattmamman

  Åh, vilka fina julklappar! Här har de tre kickeroos och de älskar dem men när den första kom hit så var de tveksamma men nu är de överförtjusta rent utav och kan ibland tjafsa om vem som ska få ha dem först.. Vi har två ”vanliga”, en zebramönstrad och en komönstrad och så en kitten variant. Låter du dem bara testa den lite då och då så tror jag nog de kommer gilla den ordentligt! Som sagt, kickeroo brukar bli en favorit med tiden! Ge inte upp 🙂 Kram

 7. Camilla

  Jag har köpt en Kickeroo, och Stöddiga Sumpen älskar den =) Han brukar ”döda” den flera gånger om dagen. Jag har till och med köpt en ny som ligger och väntar på att den han har nu ska gå sönder….

  Hoppas ni får en trevlig Trettondagshelg

 8. christell & pälsbollarna

  Hej
  mina har testat yeoww fisk som jag köpt i en djuraffär -jättepoppis, en kickeroo kitten fick Elton när han va liten -nja så där poppis -gillar hårsnoddar som din Elvis 🙂 Rasmus gillar mjölkflärpar å Olivia papperstussar så de är inte så dyra i drift -men kattmamma som man är så köper man ju en massa ändå :))
  Ha en bra dag
  Kramizar

 9. Lotta & Moses

  Vi har inte testat någon av dom där leksakerna men Moses har små leksaksmöss han gillar att ”döda”, en favoritboll han gillar att dribbla runt på och såklart rulla fram och tillbaka mellan honom och mig 🙂 och sen har han ett par ”Wubbor” som han älskar att sparka på. Dom finns att köpa på Swecat för 69:- ”Kong Company Kattleksak Hugga Wubba”.
  Ha en trevlig Trettondagshelg 🙂
  Kram Lotta å nospuss Moses

Leave a reply