Nya kattleksaker

Kattleksaker

Lite ”nya” kattleksaker. Vi har så mycket kattsaker här hemma nuförtiden att jag inte längre öppnar vissa saker. De får ligga till sig ett tag. Funderar på att göra en tävling och lotta ut ett och annat. Vi har alldeles för mycket.

De här kommer jag inte ens ihåg vart de kommer ifrån. Men de har används flitigt. Den silvriga fisken är dock försvunnen.

Den här lilla krabaten trodde jag skulle bli en hit men katterna ratade den totalt.. 🙁 Den köpte jag nog på en kattkurs någon gång i våras (tror jag)... Söt var den i alla fall.

De här hårbollarna är väldigt omtyckta av Elvis. De kostade 37 kr och var ett bra köp. De kommer från min favoritaffär: Vallda Hund & Katt..

De här leksakerna är en present av Kajsa på Vallda Hund & Katt. De var till Elvis när han flyttade in.. Gulligt!! 🙂


Vad brukar ni göra med kattsaker som ni inte använder?

spacer

7 comments on “Nya kattleksaker

 1. Anna-Maria J

  Intressanta leksaker ligger framme, andra sparas i en påse. De kan bli roliga senare.
  Leksaker fästade i ett snöre med en pinne är roligast, mest för att Husse får igång katterna då. Alla leksaker med snöre får ej ligga framme då de kan vara farliga för katt. Våra är i en garderob. Gissa vilka som jamar där när de vill leka?

 2. Lotta & Moses

  Hmmm, de leksaker Moses ratar hamnar i en låda och så tar jag fram dem lite senare och testar om dom ”duger” då istället.
  Hans absoluta favorit är en Wubba Kong, den börjar bli så sliten att det nog är dags för en ny snart – han brukar avreagera sig på den när han inte får gå ut mer för att det är så sent på kvällen (nå, sent på kvällen enligt mitt tycke iallafall)
  Kram å tass

 3. Kattmamma

  Åh det skulle jag oxå vilja göra.. importera från andra länder.. Då får man förhoppningsvis ngt unikt.
  Vad har du importerat för ngt Karlavagnen?

  MaryCaroline, det är oxå ett sätt.. 😉 haha
  Även leksaker av ”bra” kvalité förstörs till slut om katterna leker mycket.. tyvärr..

 4. Karlavagnen

  Jag ger bort kattleksaker till nyblivna kattägare i min bekantskapskrets. Min katt jagar helst insekter, små brödpåse-snöre (de med metall så man kan forma dem till ett ”O”) eller buntband även de formade till ett O. Å jag har varit superseriös och t om importerat leksaker från USA som min snälle chef släpade med sig hem.

 5. MaryCaroline

  Haha, de kattsaker min katt inte använder ligger på golvet i ett hörn. Favoritleksakerna är möss köpta på Ö&B, min katt är helt tokig i dem. Tyvärr repar dem upp sig eftersom det är trådar virade runt en plastkropp, men det struntar ju katten i 🙂

 6. Kattmamma

  Hej 🙂
  Tack Maia, va glad jag blir.. 🙂
  Först och främst GRATTIS till en raggis.. Du kommer inte att ångra dig!

  Vilken kul fråga! 🙂

  Oj, det absolut bästa? Svårt! Det finns så mycket.. Ska vi se…
  Kanske att de är så otroligt orädda och sociala och nyfikna… eller att deras päls känns som bomull och är så lättskött.. deras vackra blå ögon? ej att förglömma… kanske att de är så otroligt vänliga och snälla..

  Ja, det är väl det som jag kommer på så här på direkten..
  Det är underbara varelser.. 🙂

  Har du haft katter tidigare eller är det din första katt?

  KRAM
  //Agnes

 7. Maia

  Hej, jag tokälskar din blogg eftersom jag tokälskar katter 😀 Jag hittade din blogg relativt nyligen och såg till min förtjusning att du har två vackra Ragdolls och då jag själv ska hämta hem min första Ragdoll på söndag så undrar jag vad du tycker är det absolut bästa med Ragdollkatter?

  Mvh
  Maia

Leave a reply