Nya kattleksaker

Hejsan svejsan!

Nu har jag äntligen fotat de små kattleksakerna som jag vill visa er. De köpte vi på Huveröds häromdagen. Katterna har inte fått dem än så vi vet inte vad de tycker därför kommer recensionen lite senare.

CIMG6337

En räka, en gummiboll med taggar på och en rosa mini mus. Visst är de söta? Hoppas bara att katterna uppskattar dem men å andra sidan så vet vi ju redan vad de kommer tycka, eller hur? 🙂

Update: Räkan och gummibollen var ingen hit. Men den rosa musen är Blossoms absoluta favorit. Hon bara älskar den. Varje gång vi råkar hitta den eller om hon lyckas gräva fram den blir hon helt lyrisk. 🙂 Hon leker med den länge och väl och när hon är färdig tar Leo över. 🙂 Alltid kul när man lyckas hitta något som de uppskattar. Det är ju så svårt!

spacer

One comment on “Nya kattleksaker

  1. Lily [ L i n d a . B l o m ]

    Svar: Tack för tipset : ) Är dock medveten om det redan, då jag hade likadana hyllor i mitt ungdomsrum samt har en hylla i svart i vardagsrummet : )

    Kan tänka mig paniken när du vaknade av en rasande hylla :O

Leave a reply