Kattskål Tigrito

Tigrito by Miriam Mirri

De här söta kattskålarna upptäckte jag på nätet för länge sedan. Länge var jag inne på att köpa dem men när jag letade julklappar i år så råkade jag se dem i ett hörn inne på Cervera. Så fina de var! Fina men väldigt små, alldeles för små för att en katt ska kunna äta ur dem. Men det kanske inte ens är meningen. Det kanske är godisskålar? Är det någon som vet det?

Hur som helst så är den för dyr för att jag ska vilja skaffa den. Ca 500 kr ligger den på. Lite väl saftigt, eller vad säger ni?

Vill ni ändå köpa den så googla på ”tigrito” för att  hitta det bästa priset. Det kan variera lite.

Företaget som har tagit fram den här fina skålen heter Alessi och designern heter Miriam Mirri.
Alessi är ett italienskt företag som är unikt i sin förmåga att skapa det bästa i modern design inom olika designområden, stilar och priser.

spacer

3 comments on “Kattskål Tigrito

 1. Karlavagnen

  Har en sådan och den funkar bra, men visst är priset väl högt.

 2. Kattmamma

  Nu när jag läser vidare så står det att det är mat- och vattenskål. Jag tycker att den är för liten för det men men.. Jag ska inte ha den så. Hehe

 3. Emma

  Ja dom var fina, jag har också varit inne på att köpa dom så det var bra att du skrev att dom var små. Jag trodde också det var till katter men eftersom du skrev att dom var små kanske det är godisskålar jadu jag har ingen aning men fina är dom
  Kram Emma

Leave a reply