Fina dubbelskålar till katt

Fina dubbelskålar

Så här på morgonkvisten vill jag tipsa er om fina dubbelskålar till kattpojkar och kattflickor.

Jag är väldigt förtjust i allt som är rosa och blått. Rosa till kattflickor och blått till kattpojkar så klart. 🙂 Vissa tycker att det är töntigt andra att det är traditionellt och jag tycker att det är gulligt.

Vad tycker ni om rosa/blått uppdelningen?

spacer

12 comments on “Fina dubbelskålar till katt

 1. Kattmamma

  Va fint med den färguppdelningen.. Rosetten på Pärlans rygg ser rosa ut tycker jag. 🙂
  Va mysigt med en katt som gillar att klä upp sig. Önskar att våra hade gillat det. 🙂

 2. Sophia & Katterna

  hunden Lexie = rött & lila ibland.
  hunden Flingan = rosa
  hunden Whiskey = blått för det mesta

  katten Dollar = svart & blått
  katten Pärla planerar vi fortfarande men hon passar bra i rött.
  Om du tittar in på min blogg kanske du kan se den lilla rosetten som är på hennes sele(på ryggen) hon har några olika rosetter men den röda rosetten med vita prickar på är nog hennes ”finkläder” haha

  och någonting riktigt lustigt är att min katt Dollar ÄLSKAR att bli utklädd, han blir så mallig och stroppig bara han får ett halsband med luffarsjal på hihi och när vi satte på honom en hund tröja för skojs skull så stornjöt han hihi

 3. Kattmamma

  Lapussik är man ut i tasspetsarna.. Han ser rosa som en förnedring.. hihi
  Hoppas att han tycker att leopardfärg är ok då.. 🙂

 4. Lalitta

  Jag älskar rosa! Men min Lapussik är ju en riktig man! 🙂 Ibland försöker jag att få in något rosa i hans lilla kök, men det brukar inte uppskattas, lovar att han börjar titta lite snet på mig och tänka ”är hon klok eller?” så de flesta av hans grejer är blåa. Tycker det är jätte söt med de färger. Nu letar jag dock efter en leopard filt till hans bur, så han blir lite sexig också 🙂

 5. Kattmamma

  Har man blandade kön så kan det bli lite svårt att dela upp helt och hållet 🙂 Det har du helt rätt i.. Vi har ju oxå blandat: två tjejer och en kille men vi kör rosa iaf på vissa grejer t.ex transportburar. De som bara tjejerna använder vill jag gärna ha i rosa. 🙂
  Kram kram

 6. Linda

  Eftersom vi har två killar och en tjej tycker jag inte det finns någon anledning att köpa rosa till tjejen och blått till killarna. De ser ju inte färger och vet vilket som är deras ändå… 😉 Så jag kör på det som matchar inredningen helt enkelt. Snyggare för oss, och katterna är ju ändå nöjda.

 7. Kattmamma

  Va e det för färgtema du har? *nyfiken* 🙂

 8. Sophia & Katterna

  Jag tycker att en pojke kan inte ha rosa!
  Pojkar ska hålla sig till pojkiga färger och flickor ska ha flick färger.
  Jag har ett eget färgtema på till alla djuren hihi.

 9. Kattmamma

  Hej tjejer!
  Jag trodde inte att ni skulle bli intresserade av de skålarna så jag brydde mig inte om att ta reda på vad de hette eller vart man kunde köpa dem. 🙂
  Men nu när ni frågade så ville jag så klart berätta för er men det var fasiken inte lätt att hitta dem igen. Nu tror jag att jag hittade dem och jag hoppas att de går att köpa om ni skulle önska det. Här har ni de: den rosa och den blåa.

  Christell: Blossom mår bättre verkar det som. Tandköttet börjar få normalfärg så det verkar som att det kanske löser sig till slut. Jag tycker väl inte att hon är så lekfull än men hon är iaf inte ledsen. Hon kanske är en surpuppa iaf. 🙂 Ont verkar hon iaf inte ha men vi håller ögonen på henne.
  Angående det andra så har jag inte hunnit titta på nästa vecka än. Ska göra det snart.

  Kram kram

 10. Emma.R

  Jag undrar också var du hittat dessa underbara kattskålar. Skulle verkligen vilja få tag i såna.

 11. Sofie

  Vilken hemsida har du hittat kattskålarna? 🙂

 12. christell

  Hej
  jättesnygga tycker jag… gillar också det där med blått å rosa… 🙂 Jo gillar ocskå att ljuset är på väg tebax…nu i slutet av mars är det ju sommartid också -skönt 🙂 Hur går det hittat nån dag som passar ? jag ska väl till lgh under iaf å greja om de fått fart på vattnet… men i början v kanske passar dej… eller nåt…. Hur går det med blossom förresten -framåt eller?
  Ha det å Kramizar

Leave a reply