Gåva från Kattliv

För några veckor sedan blev jag prenumerant av tidningen Kattliv. När man blev det fick man en filt med på köpet. Jag trodde att det var en liten kattfilt men när paketet kom så upptäckte jag att det var en stor filt. Först blev jag lite besviken men när jag tittade närmare och kände lite på den så tyckte jag att den var jättefin och härlig.

Eftersom jag från början trodde att filten var till katterna så fick de i alla fall testa den. Och vad de tyckte kan ni se på bilderna nedan.

Elvis la sig på en gång. 🙂 Tjejerna brydde sig inte alls.

Idag när jag kom hem låg Leo och myste på den.

(Bilderna är tagna igår)

Man kan nog säga att jag är lite kluven, jag vill gärna ha filten själv men om kissarna tycker om den så vill jag inte ta den ifrån dem. Hmm jag har nog ett litet dilemma här. Men jag tror att de får behålla den…. ett litet tag i alla fall. 🙂

spacer

4 comments on “Gåva från Kattliv

 1. Smink

  Gillar din blogg!

 2. Kattmamma

  Men va säger du?? Va tråkigt.. 🙁 Hör av dig till dem!
  Jag läste någonstans att de skickar presenten flera veckor efter betalningen är mottagen. Det tyckte jag lät länge så jag var oxå orolig men min kom som den skulle annars hade jag efterlyst den.
  De hade andra grejer förut som de skickade ut och de gillade jag inte så jag väntade länge innan jag bestämde mig för att prenumerera. Filten lockade mig. Hade jag fått något annat eller inte fått något alls så hade jag blivit arg.. Grrrr

  Kramar

 3. Lotta & Moses

  Jag prenumererar också på den tidningen sedan 1 år o tycker den är riktigt bra!
  Tyvärr fick jag aldrig min ”present”, jag misstänker att den försvann på vägen!
  Kram å tass från Lotta å Moses

 4. Emma

  Jag förstår dig att du trodde det var en liten filt det tror man ju eftersom det är en tidning om katter och oftast har man ju mindre filtar till katter. Men den var jätte fin du får sno filten när katterna inte ser hihihi:-)
  Kram Emma

Leave a reply