26/7 2010 – Blossom på återbesök hos veterinären

Blossom i väntan på veterinären

"Om jag håller mig här under bordet så kanske de inte ser mig?"

"Eller om jag smiter ut innan de kommer så kanske jag slipper eländet? Jag skyndar mig!"

"Eller om jag bara låtsas att jag är upptagen och inte har tid med dem så kanske de går någon annanstans?"

Hmm.. Jag kan berätta att mina helhjärtade försök sket sig. Jag lyckades inte smita ut hur jag än gjorde, bordet var en dålig idé, de upptäckte mig på en gång och lyfte upp mig på det istället och de sket totalt i att jag var upptagen med annat. Ingen respekt alls!!

Den hemska doktorn klämde och kände över hela mig. Så behandlar man väl inte en dam?? Protest!

Men när hon var färdig så kunde jag åka hem med matte igen. OM jag var lättad? Finns ju inget bättre än att komma hem… 🙂

På återseende..
//Blossom

spacer

One comment on “26/7 2010 – Blossom på återbesök hos veterinären

 1. Heidi.Kattfamiljen

  Skönt att allt verkade bra med henne 🙂

  Ang acana du skrev om. Jag tror det är bättre än RC men det som får mig lite fundersam är att viss del av proteinerna kommer från havre?! Men det kanske är obetydliga mängder. Orijens protein innehåll kommer också en viss del från växtriket men inte av havre som ju är spannmål.

  Acana:
  ”Innehåll och fördelning av kalorier
  Kalorifördelning 4600 kcal/kg (550 kcal/250 ml) varav 35 % energi från protein, 40 % från fett och 25 % från frukt, grönsaker och havre.”

  Orijen:
  Innehåll och fördelning av kalorier
  4700 kcal/kg (540 kcal per 250 g) varav 40 % kommer från protein, 15 % från frukt och grönsaker och 45 % kommer från fett.

  Sv: Ja visst var bidrag 4a väldigt gripande och fin 🙂 min favvo också.
  Nu har Andreas skrivit del 2 😉

  Kram kram

Leave a reply