Att ta ut glädjen i förskott

Jag tror att vi har tagit ut glädjen i förskott när det gäller Blossom och hennes tandhälsa. Hon har blivit lite låg och vi misstänker att hon har fått ont igen. Hon leker inte lika mycket som hon gjorde efter operationen. Nu har hon börjat sova mycket igen och hennes blick är inte alls lika glad och levande längre. I morgon ska vi på återbesök då får de hitta på något för henne. Det här är inte OK!! Hon ska inte behöva gå och ha ont. Hon är inte lika låg som hon var innan operationen men inte heller lika glad som hon var direkt efter operationen. Det är något mittemellan.

Medicineringen går bra men jag har börjat undra varför hon fick kortison tabletter och inte antibiotika mot hennes problem? Det ska jag fråga i morgon.

Nu börjar jag bli lite trött på detta! Jag vill att hon ska bli pigg och glad igen och inte ha ont.. är det för mycket begärt!? Nä det här är inte kul alls! Det här måste lösa sig snart… !!

Blossom hemkommen från operationen..

Det gör så ont i hjärtat att veta att hon har ont! 🙁

spacer

9 comments on “Att ta ut glädjen i förskott

 1. Kattmamma

  Hej Lalitta!
  Stackars Lapussik! 🙁
  7 tänder låter väldigt mycket. Har han inte ont av det nu? Äter han som vanligt?
  Det där med veterinär är väldigt svårt. Det är så mycket som ska stämma. Det ska kännas rätt i hjärtat om man ska våga lämna de små liven i deras händer.
  Vi har haft tur den här gången. Allt känns bra så länge, tom väldigt bra. Men så har det inte alltid varit. Vi har inte råkat ut för något hemskt som tur är men vi har inte heller varit helt nöjda tidigare.
  Det är som sagt så mycket som ska stämma: kliniken, veterinären, assistenterna. Men det viktigaste av allt är ju att man känner att de behandlar djuret bra och respekterar oss ägare och våra känslor. Då har man kommit en bra bit..
  Kram

 2. Lalitta

  Hej! Hoppas verkligen att hon mår bättre snarast! När vi tog tandsten på min Lapussik drog de ut 7 tänder oh sa att han hade mycket inflammerat tandkött, han fick smärtstillande bara på kliniken och han fick ta antibiotika i 10 dagar (Synolix) och nu verkar han komma tillbaka till sitt riktiga jag. Det är så svårt att hitta en bra veterinär. Till mig sa de att eftersom både tandköttet och tänderna är lite känsliga direkt efter mkunsaneringen och att man ska vänta lite med att borsta tänderna

 3. Kattmamma

  Hej tjejer! Tack för ert stöd.. Det betyder väldigt, väldigt mycket för oss.. Tack!!
  Massa kramar

 4. nadja

  förstår dej att det gör ont i hjärtat :(:( hoppas det snart går över smärtan

 5. Sophia & Katterna

  Nej så får det ju inte vara! Nu får veterinärerna få fram någonting så Blossom blir frisk! Vi blir allt för oroliga för henne här hemma nu!

  ang vatten som bestraffning.
  Jag vet, jag använder inte metoden allt för ofta men med Dollar var det det ända som fungerade med vissa beteender och nu behövs inte några bestraffningar alls. Ingen av dom är rädda för att bada, Pärla står gärna med inne i duschen medans Dollar står gärna på sidan och doppar magen, tassarna och svansen haha 🙂

 6. christell

  Okej men det kan ju va så att det är de två tänderna som spökar… så jobbigt att inte veta… å en massa äckel i munnen…:( Jo ska väl borsta tänderna MEN inte lätt när de är äldre… har en sån där fingerdutt å torkar med men det är svårt… Rasmus å Manda går väl så där, men blir ju inte varje dag direkt… men olivia å my är jobbiga å olivia blir så rädd om det är nåt nytt å ja vill ju inte hon ska vara livrädd för mej så ja tar tänderna när hon minst anar… så det blir ju nån gång i v iaf. men ska jag ha en bäbis nån mer gång så ska ja börja med det med en gång som med bad kam å klopklipp…. lättare att lära de små…
  Kram

 7. Kattmamma

  Hej!
  Ja, det är ju så synd om henne, lilla pluttan!
  Nä man mår inte bra när djuren är sjuka. Ush säger jag bara… Å inget mer kan man göra. Allt tar sån tid och här ligger hon och har ont!!
  Ja, kortison ska väl vara mot värk men det känns inte riktigt som att det hjälper. Nu har det bara gått 6 dgr men jag kan inte se någon större skillnad.
  De har röntgat hennes tänder och sa att de inte tror att det är FORL och att 2 tänder till är på väg att bli dåliga men rötterna var friska så de valde att inte ta bort dem. Det är kanske de som spökar?

  Lilla stackare! Äta massa tabletter som kanske inte ens hjälper, badda med en äcklig vätska som säkert svider som kanske inte gör någon nytta och sedan kommer tandborstning på det som gör ont och kanske inte gör någon nytta heller. Jag tycker verkligen synd om henne. Hoppas att det löser sig till slut..

  Du behövde aldrig borsta tänderna på dina katter?
  KRAM

 8. christell

  Hej
  men så tråkigt stackars lilla blossom…:( man mår så dåligt när ens djur mår dåligt… inte bra… vet ju hur det var med våran cindy -gjorde ont i hjärtat på mej när jag såg hur dåligt hon mådde… alltså det kan ta knäcken på en..
  men kortison är väl typ mot värk eller ? -mina har inte fått antibiotika när det varit tänderna -olivia fick ju när de skar henne i munnen… annars har dom tyckt att det ska läka själv… men eftersom blossom har infla så borde hon väl fått det…
  Har dom röntgat tänderna på henne ? -de brukar göra det ifall det är forl inte alltid det syns med blotta ögat…
  Stackare iaf hoppas det går bra hos vet.iaf.
  Nu blir ja ännu mer nyfiken 🙂 Jo vi tar kungsmässan sön halv 4 vid ica då:)
  Ha det så bra det går å extra klapp till blossom…
  Kramizar

Leave a reply