Update

Dålig uppdatering de senaste dagarna och detta på grund av jobb. Så klart!
Men förutom massa jobb så har jag även hunnit med att gå på en kattkurs och en kattuställning! 🙂 Där har jag både fått och köpt en heeeeeeel del kattsaker. Just nu håller jag på att fota allt så snart ska ni få se vad det blev. Det blev som vanligt lite för mycket saker kanske men hur ska man kunna motstå? Man måste ju passa på. 🙂
Hörs om en liten stund..

spacer

2 comments on “Update

 1. Kattmamma

  Hej!
  Har du varit på kattutställning förut?
  Det var lite speciellt. 🙂 Kul och spännande men lite konstigt att se katter i alla burar. Vissa hade ju inget emot medans andra såg lite deppiga ut.

  Allt bra med er?
  Jag har funderar på det bordet som du erbjöd mig och vill gärna köpa det av dig om du inte har ändrat dig?

  Kram

 2. christell

  Hej
  men va kul -skoj med kattutst -min frissa är med i den klubben.. 🙂 får kolla när du skrivit vad du hittat för skoj till dina gosar å hur kursen va…
  Kram 🙂

Leave a reply