spacer

2 comments on “5 Sanningar om katten Leo

 1. Kattmamma

  Kul att höra att Leo inte är ensam om sina tokigheter. 🙂
  Baltiz har du inte skrivit något om. Vad säger du? Hur gick det till??
  Va tokigt att han föredrar kylan och friheten framför varma sängen? Kan du inte försöka fånga han? Har han gjort så tidigare?
  Ush, det var ingen rolig nyhet! Hoppas att han tröttnar snart och kommer tillbaka!!
  Kram

 2. Christell

  Hej
  tycker din Leo påminner om min Hampus som jag hade… var verkligen en fotfethist, å kröp iväg om det var nåt främmande ljud el människor…
  å älsakde mjukmat… inte så kramig men så gó ändå.. vill vara brevid å gosa… borsten var en mysig kompis kompis åxå… då njöt han för fulla muggar…
  Nä dags för sängen… undrar om jag skrivit att min Baltiz smet ut i lördags.. och har inte kommit tebax än… men jag har sett han här ute på gården men han gömmer sej när jag kommer ut… kan gå under huset men det är för lågt å litet för mej men där under håller han till – får hoppas han snart tröttnar på utelivet å kommer in igen… han har ju varit utekatt, hade varit mer orolig om det varit nån av de andra.. fast jag är allt orolig nu åxå… alltid är det nåt som händer… uppe jättetidigt å ropar på han å sent på kvällen när det blivit tyst här… Ha det så bra å Kramizar

Leave a reply