Katthemmet Kompis har brunnit ner

I natt hände det som absolut inte får hända. Ett katthem har brunnit ner till grunden. Det är i nuläget oklart hur många katter omkom i branden, det pratas om ca 25 stycken!?!? Hur hemskt är inte det? De stackarna har ju fått en andra chans till ett bra liv och så händer detta. Ibland är livet bra hemskt alltså!

Katthemmet är i stort behov av mat till katterna, men även andra kattgrejer. Ja, allt ni kan tänka er. Bor du i närheten så kanske du kan skänka en matsäck? Bor du långt ifrån (som vi gör) så kanske du vill skänka en liten slant. Det kan du göra på deras PG-konto: 35 74 82-9.

Vi har redan skänkt en slant, gör det du oxå!

spacer

2 comments on “Katthemmet Kompis har brunnit ner

 1. Kattmamma

  Tack Christell & detsamma!!
  Det där med branden är helt ofattbart! Jag är fortfarande chockad.
  Hoppas att det går bra för er med flytten och att vi kan hålla kontakten. Så du inte försvinner helt på ett halvår! 🙂
  Du behövs här.. Det blir lite dött här utan dig! 🙂

  Ha det bäst! KRAM & Lycka till…

 2. christel

  God fortsättning på det nya året…
  Å så fruktansvärt, hemskt å sorgligt måste genast sätta in en slant på deras konto…
  Till helgen är det flytt för mej å gosarna… får hoppas det går bra har laddat med feliway å mat till mej så jag kan va inne de första dagarna så de vänjer sej, de börjar ju med stambytet i uppgången brevid oss denna v. har inte hört nåt oljud än men det kommer väl…
  Ha det så bra å puss till de fyrbenta… Kramizar

Leave a reply