Tandborstning på katten Blossom och Julstök

Idag har det gått tre veckor sedan jag började borsta Blossoms tänder (hon hade rodnader på tre ställen på tandköttet) och.. det har gått över förväntan. Hon accepterade det ganska bra efter ett litet tag.

Resultatet är inte superbra men det har blivit bättre på två ställen. På ett ställe verkar det nästan som att det är helt borta. Men det har inte blivit bra på det viktigaste stället så det kanske blir röntgen för henne iaf. Synd! Jag hoppades att hon skulle slippa den. Veterinären pratade om att dra den lilla tanden som är ”i vägen”. Ush va obehagligt!! Vi skulle tillbaka på återbesök efter tre veckor men eftersom det är Jul och allt så tar vi det i januari istället. Vi gör en paus i tandborstningen oxå över Julen.

Läs om veterinärbesöket här.

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men mitt dygn har krympt. Jag hinner ingenting just nu! Alla klappar ska inhandlas, det ska städas och pyntas, maten ska lagas och jag jobbar varje dag på det. Sova skulle man oxå behöva göra ibland. Jag räcker inte till just nu! Jaja, jag ska inte klaga. Det blir lugnare snart. Redan i slutet på denna vecka kommer allt att lugna ner sig. Det är väl alltid så runt Julen, man hinner bara att glömma av det varje år. 🙂

Det bästa av allt det här är ju ändå all SNÖÖÖÖÖÖÖ. Det är ju den bästa julklappen. Man blir som barn på nytt! 🙂 Underbart!!

Fråga 1: Har ni alla fått snö? 🙂

Fråga 2: Är ni lika stressade som jag? Om inte, hur gör ni?

KRAM

spacer

2 comments on “Tandborstning på katten Blossom och Julstök

 1. christel

  Hej
  va bra att tandborstn gått bra… och stressigt är det ju alltid vid jul… med klappar å pynt -i år blir det ju inte så mycke dels för att inte min sambo är med här längre… och dels för att stambytet är på g redan efter nyår… så det lyser bara jul i fönstren här… räcker för mej å bäbarna… 🙂 ska till min sambos mamma m flera. och äta och så sen blir det bara mys med de fyrbenta…
  Å klart vi har snö i m-dal 🙂 blir så mycke tystare och ljusare… och roligt för alla barn…
  Stressa inte, julen kommer ändå, utan du måste hinna ta det lite lugnt själv åxå… ta ett skönt bad -det är avstressande…
  Ha det så bra och god Jul…

 2. sofie

  VI HAR SNÖÖÖ! 🙂 Nog är det 3-4 dm här uppe i Övik nu alltid..
  Jag är inte alls stressad, å andra sidan behöver jag inte ordna med julmat och annat, det ordnar mamsen så det blir bara att komma dit på julafton och vara till tjänst med allt som man kan tänkas hjälpa till med! Julklapparna började jag köpa i november så det gick rätt snabbt att bli klar, skööönt att slippa all hets nu dagarna innan jul säger jag bara! 🙂 Hihi

  Jag tittade förbi hos Djurmagazinet och köpte sånt där ögontvätt – ska ge det en chans! =) Hoppas det funkar, det ser så läskigt ut med missfärgningarna som runnit ur ögonen.. Hmmm..
  Kram och god jul!

Leave a reply