Julklappstips för katt! 20/12-2009

♦ Julklappstips för katt – 20 December 2009 ♦

presenter

För drygt ett år sedan var jag på pälsvårdskurs med Eva Porat. Det var en fantastisk kurs och det var där jag för första och sista gången kom i kontakt med mirakelkammen. Jag förstår inte varför jag inte köpte den då!? Jag vet att jag tänkte att den var dyr och att jag hade tittat ut en del andra grejer som jag tyckte var viktigare att skaffa. Om jag inte minns fel så kostade den ca 300 kr och det tyckte jag var väldigt mycket för en enkel kam. Den ser otroligt enkel och tråkig ut. Men jag ska säga er att jag har aldrig kunnat släppa den med tanken. Jag kollar efter den i alla affärer men jag har inte lyckats hitta den. Nästa gång jag går på Evas kurs kommer jag definitivt att köpa den.

mirakelkammen

Jag vet egentligen inte vad det är som gör den så speciell. Vet ni? Jag vet bara att jag måste ha den!
Har någon av er testat den? Vart köpte ni den i så fall?

spacer

8 comments on “Julklappstips för katt! 20/12-2009

 1. Kattmamma

  Idag har jag fått hem den berömda mirakelkammen. Det stod att den är äkta men hur vet man det? 🙂
  Den verkar bra i alla fall. Skriver ett inlägg om den längre fram. Åter igen, tack Tina för tipset!

 2. Kattmamma

  Tack Tina!
  Nu har jag beställt den. Hoppas att den är äkta och att den är så bra som det sägs att den ska vara. 🙂 Kram kram

 3. Kattmamma

  Nina:
  Jag hoppas att allt går bra med din nya familjemedlem!
  Vi tänker på er! Kram och lycka till

 4. Kattmamma

  Hej EM!
  Jag har varit inne på din sida. Jag ser tyvärr inte så mycket katt där än så jag kommer inte skriva om den. Men återkom gärna när din sida blir mera kattig.
  Lycka till med affären!
  Agnes

 5. Nina

  Har hört talas om den! Verkar riktigt bra 🙂

  Nu är det snart dags! På juldagen kommer min kissemiss. Idag var han på koll hos veterinären och allt verkar bra 🙂 Åh, jag längtar så! Sen lär det väl inte dröja länge förrän man har en hel drös med katter, haha. Mamma börjar vänja sig vid att få håriga barnbarn nu 😉

 6. Helene

  Hej

  Jag har den fantatsiska kammen de var kanske 15 år sedan jag köpte den,
  har nog inte sett den på länge. Men jag tyker att den är så bra för att man
  har 2 olika tjocklekar som man kan arbeta med. Nu har jag ju birmor som är små som inte behöver så mycket kamning men min Chinchilla Persen som jag hade älskade kammen. Mjuka piggar så de blev nästan som massage.

  Hälsn Helene

 7. EM!

  Hej!
  Jag hittade din kisesida på blogtrafik.nu, och kom på att jag har ju öppnat en hund och kattbutik 🙂 Än är den bara liten jag öppnade idag! Jag tänkte att du kanske kunde sätta en liiiten länk i ett inlägg? (a) Det skulle va så snällt 🙂
  Du kan ju titta själv iaf. http://www.ryssamollagarden.se

  Emma

Leave a reply