Katten Blossom har blivit gosig..

Blossom har på senare tid blivit mera gosig, både mot mig men även mot Leo igen. När Disney flyttade in så har nog Blossom tagit ett steg tillbaka. Det lilla yrvädret tar ingen hänsyn! 🙂
Men nu börjar det ordna sig här i kattgänget. Det sägs att det tar ca 4 veckor för katter att acceptera varandra, jag tycker snarare att det tar 1 år eller mer. De ska inte bara acceptera varandra, de ska hitta sig en plats i gänget och trivas där. Det blir nog ännu bättre sedan när Disney ska kastreras och även Blossom så småningom. Då får vi nog ett bra och harmoniskt kattgäng. Eller vad tror ni!?

Har ni någon erfarenhet av detta?

Jag blir så varm om hjärtat när jag ser detta:

cimg5246

Jag tror inte att Leo delar min åsikt alla gånger. Men han tycker nog att det är lite mysigt iaf. 🙂

spacer

Leave a reply