Katten Blossom löper

Ja, Blossom löper för fullt. Jag började bli lite orolig där ett tag eftersom hon inte löper regelbundet. Det är tredje gången hon löper allt som allt och hon är snart 2,5 år gammal. Men när hon väl löper så löper hon fullt ut. Det är sådant liv på henne!! Hon gapar och åmar sig så det räcker och blir över.

Hon är på Leo och vill att han ska trösta henne. Hon går ofta till den andra hanen oxå, min sambo. Jag är inte så intressant, visst får jag klappa henne och det är uppskattat men inte mycket mer. När det gäller Disney så är det faktiskt lite komiskt. Så fort Disney går fram till Leo så blir hon bortjagad av Blossom. Först jagar Blossom men när de kommer tillbax så är det Disney som jagar. De springer med svansarna i vädret och leker med varann en stund. Och det är lite roligt att Blossom försvarar sin ”man” så, tycker jag. 🙂

spacer

2 comments on “Katten Blossom löper

  1. Kattmamma

    Tack för omtanken! Vi har pratat med en veterinär angående det där med löpning och det är inte farligt för en honkatt att löpa. Det är fullt naturligt.
    Jag håller med dig om att det redan finns för många katter och just av den anledningen har vi inte låtit våra honor att paras. Men vi har inte bestämt oss till 100% än!

  2. undrar

    Tycker du inte att det finns tillräckligt med kattungar redan? Varje kattunge som avlas fram bidrar till ”överskottet” av katter som finns i Sverige. Tusentals av dem går hemlös…

    Dessutom är det inte helt riskfritt att ha en honkatt okastrerad, den kan drabbas av livmoderinflammation som kan bli livshotande om det inte behandlas i tid.

Leave a reply