Julklappstips för katt! 5/12-2009

♦ Julklappstips för katt – 5 December 2009 ♦

julstjärna

Idag tänkte jag tipsa er om de bästa kattskålarna i världen! Jag har skrivit om dem tidigare och jag tänker göra det igen. 🙂 Jag har bara sett dem i en enda djuraffär och alltid köpt ut alla. Idag har vi 7 st, 4 stora och 3 små. Jag tycker att det är de allra bästa skålarna! De passar perfekt till en kortnosad katt som perser.

Jag var i affären häromdagen för att köpa fler men de hade inga. Jag hoppas verkligen inte att de slutat sälja skålarna. Jag behöver fler!! Jag vill ha 12 stycken, 6 stora och 6 små. Då kommer jag nog att känna mig nöjd! Hehe

Hoppas att ni har en trevlig helg!? Jag är ledig den här helgen, går runt hemma och möblerar om, pyntar och myser.. Underbart!!

spacer

Leave a reply