Julklappstips för katt! 19/12-2009

♦ Julklappstips för katt – 19 December 2009 ♦

julgran

Idag tänkte jag tips er om en kattvippa. Det är en tidig julklapp som helt oväntat blev Blossoms favorit. Hon bara älskar den. Hon har nog aldrig lekt med någonting så mycket och så gärna som med den här. Ok, kanske med små möss. De är nog ännu roligare. Blossom är väldigt, väldigt kräsen när det gäller leksaker. Kvinnan i djuraffären sa att hon hade hört att just den gula färgen på vippan skulle göra den extra intressant. Jag har aldrig hört talas om det. Har ni hört talas om att färgen på leksaken kan påverka kattens intresse av den? Det är ju inte omöjligt. Det är ju konstaterat att katten ser färger. Gul är kanske kattens favoritfärg. 🙂 Vem vet?

vippa

Handtaget är väldigt behagligt att hålla i och de tre små bollarna längst ner är himla roliga. Det är nog dem Blossom vill åt. Hehe
Jag tror att vippan kostade 69 kr. Billig julklapp med andra ord. 🙂

spacer

3 comments on “Julklappstips för katt! 19/12-2009

 1. Kattmamma

  Heidi: Vippan heter tiger tail tease och finns på http://www.anicare.se

  Christel: Tack för bilden. Jättesöt soffa 🙂
  Ja, det kanske är så att katter har favoritfärg. Då är gul färg definitivt Blossom favoritfärg. 🙂

  KRAM

 2. christel

  Hej
  skicka en bild på soffan…. jo har hört att katter kan se färger men inte att just gult ska vara nån favvofärg… min mormors cowboy älskade rött, enligt min m-mor 🙂 så det kan kanske stämmer att de har favvofärger åxå man vet ju inte… Ha en braig dag kram

 3. Heidi.Kattbloggen

  Tror du den finns att hitta på nätet eller någon affär i sthlm?
  Tror våra pojkar skulle älska den 🙂

Leave a reply