Julklappstips för katt! 3/12-2009

♦ Julklappstips för katt – 3 December 2009 ♦

 

tomte

Idag vill jag tipsa er om en lite annorlunda julklapp, nämligen en teckning. Jag tycker att det är otroligt coolt med teckningar på husdjur, i mitt fall så klart katter. Vad annars!? :)Vi har ju redan en teckning på Blossom. Den pryder våran vägg och den är enastående. Den känns så originell och personlig. Vi kommer att skaffa oss teckningar på både Disney och Leo så småningom men vi har inte lyckats att ta någon passande bild på dem ännu.

Porträtt-katt-A4

 

spacer

6 comments on “Julklappstips för katt! 3/12-2009

 1. Nina

  Duktig njaaa. haha Alltid svårt att kallas sig själv duktig. Jag är så självkritisk mot mig själv. 😉 Målar mest akryl just nu men blyerts är också kul.

  Jag kan skicka över några bilder jag har på datorn 🙂

 2. Kattmamma

  Christel: Helt otroligt att Rasmus har accepterat medicinen och kommer självmant. 🙂 Va duktig ha e!! Varför måste han äta den då?
  Blossom har inte börjat protestera än. Inte på riktigt. Antingen så hjälper det henne eller så är det kanske inte så hemskt?
  Hoppas du haft en bra helg!?

  Nina: Jasså är du duktig på att rita? Kan du inte maila mig något som du ritat i så fall? Hade varit skoj att se! 🙂

 3. Nina

  Jättesnygg! Måste vara svårt att få med kattens personlighet när man bara sett en bild!

  Jag läser själv konst så jag borde nog göra en avbild av min ragdoll när jag hämtat honom 🙂

 4. christel

  okej man får väl ta en i taget då… 🙂 men inte så farligt pris iaf
  He he he kan tänka mej att hon snart protesterar, brukar vara så… typ när man ger medicin -första ggr går bra men sen vet dom å då är det kört… man hinner inte ta fram medicinen förrän dom är borta, men rasmus är helt otrolig -jag ropar -medicin mysen-pysen å då kommer han… så duktig 🙂 han har ju ändå ätit medicinen i nästan 2 år -allt för mami…
  Ha en trevlig helg… kram

 5. Kattmamma

  Hej!
  Vi betalade 525 kr om jag inte minns fel och det var inte så länge sedan så priset borde inte ändrats så mycket.
  Du behöver absolut inte ta alla på samma gång. Det blir dyrt för er och massa jobb för henne. 🙂
  Jodå, det går ganska bra med tandborstningen. 🙂 Hon gillar det inte alls men det känns som att hon vet att det är för hennes bästa. Hon gör motstånd men inte så mycket som jag förväntade mig. Men samtidigt så det är bara början. Jag tror att hon kommer tröttna snart och då kommer det inte att bli lätt.. varken för henne eller mig. 🙂
  Det verkar som att det blir en fin dag idag. 🙂 Hoppas att solen tittar fram även hos er!? Kram

 6. christel

  Hej
  jättesnyggt gjort…verkar jätteduktig tjejen som teknar… är hon dyr ?
  -tänkte på oss då som har 5 st 🙂 men behöver ju inte ta alla på en gång…
  -hur går det med tandborstningen då???
  Ha det å kramiz

Leave a reply