Blossoms nya favoritplats

Den nya kattställningen är verkligen en hit. Jag är sååå nöjd. Katterna älskar den!!

CIMG63851

Den roligaste leken är att kicka ut saker från rullen. 🙂

CIMG63841

Blossom älskar lekar på den. Meeeeen (som jag säkert nämnt tidigare)… vi har klatniga katter. Hon har redan ramlat ner därifrån! Dock inte skadat sig som tur är! Puh

CIMG63921

Det är ofta det ser ut som ovan. 🙂 Det är bara stackars Disney som inte har hittat sig någon plats där än. Hon vågar inte hoppa upp på de högsta platserna så hon håller sig till våningen under. Oftast ligger hon på huset och ibland även i huset. Lilla pluttan! 🙂

spacer

6 comments on “Blossoms nya favoritplats

 1. christell

  ha ha ha jo det är nog så… men jag har alla födelsedagarna i huvudet iaf… så helt ute är jag inte -hade ju 6 st ett tag så… men skönt att inte va ensam… min sambo har noll koll på när de fyller.. vet bara vad dom fyller typ… Ha en trevlig kväll
  kramiz

 2. Kattmamma

  🙂
  Det är inte lätt att hålla reda på alla. hehe
  Våra är nästan lika gamla och då är det nästan ännu svårare att komma ihåg. När vi bara hade Leo och Blossom så hade jag järnkoll men när Disney flyttade in så tycker jag att det är svårare att hålla reda på alla datum och år och annat.
  Så du är INTE ensam om det! 🙂
  KRAM

 3. christell

  nu tror jag blivit helt vimsig -Amanda är ju yngst Olivia är ju det till sättet å minst i kroppen om man säger så… Amanda är 3 år å Olivia 7 fast man tror det är tvärtom … Du ser jag tror tom att olivia är yngst… fast hon har Rasmus raggisen å Amanda å Balthazar som är yngre -ändå tror man att hon är lillasyster… Våran my som är 10 år är tvärtom har testat allt å inte det minsta rädd… Amanda är mer normal… igår körde vi igång freshflowen har haft en annan fontän förut -först upp var My… för Olivia kommer det att ta ett tag för -säkert nån månad innan hon vant sej vid ljudet…. men hon gömmer sej ju inte men går ju inte i närheten av den heller så…
  inte meningen att blanda ihop dom så… brukar ha reda på mina gosar… är ju som ”barn” här… helsnurrig idag…
  Kramiz

 4. christell

  Hej igen
  Jo olivia är yngst av perserflickorna så det kan ju va därför… -men hon är ju ändå 7 år… är minst åxå -men de är från samma uppfödare… hon var ju sen sen med det mesta kunde inte hoppa i badkaret men ur… å byter vi matfat till henne så blir hon rädd -äter bara blötmat i/d inget annat å det ska minsann vara på samma fat som alltid… Nä har inte kollat inlägget ska göra det… Ha det å Kramizar

 5. Kattmamma

  Hej Christell
  Den perserflickan som du pratar om, är hon minst av alla dina katter? Det är Disney, både till växten och till åldern. 🙂
  PS: Har du sett mitt svar om matskålarna i inlägget?
  Kram på dig och dina missar!

 6. christell

  Hej
  å så söta dom är å bra man kan plocka ut leksakerna själva :)) gör våran huskatt -lyckan är gjord när han vält korgen med leksaker… Men disney lär sej nog efterhand så hon kommer högst upp åxå…en av våra perser flickor har varit sen med det mesta så det kan ju ta sin tid…
  Ha det bra / tass pälsbollarna & christell

Leave a reply