Skapa en favorithörna för din katt

trippelbild

En ny, fin trippelbild. Snart blir jag ju proffs. Hihi
Jag älskar att möblera om här hemma. Så det händer rätt ofta att möblerna byter plats. Vi försöker att alltid tänka på katterna när vi möblerar om och göra det ännu mera kattvänligt. Ibland lyckas vi och ibland inte. 🙂 Men den gången lyckades vi otroligt bra. Den lilla hyllan stod i hallen förut och var bara i vägen.
Min käre sambo kommer med briljanta idéer ibland och just denna var en sådan; att placera hyllan på balkongen. Alla tre katter får plats på den och kan ligga där och hålla utkik efter fåglar, skrikande barn och annat roligt.
Jag kan med handen på hjärtat säga att de uppskattar den. Det är inte ofta de ligger där alla tre men väldigt ofta någon av dem. Hyllan är upptagen för det mesta. Tur att det finns flera ställen på hyllan att placera sin rumpa på, annars hade det nog varit bråk. 🙂

spacer

4 comments on “Skapa en favorithörna för din katt

 1. sofie

  Hej!
  Japp, kattsängen satte jag mig och sydde ihop någon dag i veckan. Blev faktiskt helt okej, fast det syns att den är hemmagjord på närahåll. Men det är kanske en del av charmen.

  Hihi, ja det kanske syns att hon är Perser fortfarande, men hennes hår har blivit definitivt mycket kortare.. men dock har det blivit tätare och tjockare. 🙂

 2. Kattmamma

  De trivs som fisken i vattnet, Heléne. I morse hittade jag Leo sovandes högst upp. Han såg minst sagt lycklig ut..

  Nerifrån eller uppifrån, Sofie? 🙂 Både och måste jag säga. Sitter någon av oss därute vill de vara med oss, då gäller det nerifrån. Är de ensamma därute är det uppifrån som gäller.
  Våra små filurer. 🙂

  Kram på er tjejer! 🙂

 3. sofie

  Hihi vad fint!
  Jag undrar om de fyller på hyllorna nerifrån eller uppifrån? =)

  Doris gillar den nya kattsängen jag sydde till henne också! 🙂 Om du scrollar ner på min blogg så ser du bilder på när hon ligger o myser i den!

 4. Heléne

  Där ser Dem ut att ha det riktigt bra=)

  Hoppas Ni får en trevlig helg, kram!

Leave a reply