Jakten på en ny kattställning fortsätter…

Häromdagen berättade jag för er att jag beställt en ny kattställning. Men eftersom jag inte hört något från dem så mailade jag dem för att kolla om allt stod rätt till. Vad tror ni att jag får höra? Ooops.. de missade min order! Jaha, tänkte jag. Men det är ju mänskligt att fela så då tänkte jag att bara de skickar den omgående så är allt OK. Då visar det sig att de inte har den kvar på lager OCH att den utgått ur sortimenten. Vänta nu! Jag har ju precis beställt den?
HMM Skumt… Men men. Inte mycket att göra. Jag hittade ingen annan där som jag ville ha, så jakten på en ny kattställning fortsätter….

Va ledsen man blir ibland! 🙁

Hoppas att ni får en underbar dag! KRAM

spacer

One comment on “Jakten på en ny kattställning fortsätter…

  1. sofie

    Mu, det där var inga roliga nyheter alls! 🙁
    Jag önskar er lycka till i jakten på ny klösmöbel. Doris hälsar! 🙂

Leave a reply