Ny kattställning?

Har jag berättat för er att vi har beställt en ny kattställning? Jo, det har vi.. För ganska exakt två veckor sedan.
Spännande! Men jag börjar bli lite bekymrad. Det stod i leveransvillkoren att den skulle levereras inom en vecka och att i annat fall skulle vi höra ifrån dem. Men vi har inte hört något och inte heller har vi fått någon kattställning. Mysko!
På måndag ska jag ringa och kolla upp det. Eller ska försöka i alla fall. Om jag känner mig väl så kommer jag att glömma av det. Jag kommer komma på det på måndag kl 19 att jag skulle ringt. Det är inte ovanligt. Det är vääääldigt vanligt. Jag vet inte vad jag tänker på men ofta på fel saker. 🙂 Tydligen!
Hur som helst så hoppas jag att allt är bra och att den är på väg hem till oss. Så här ser den ut:

Kattställning

Stor, rolig och snygg.
Vi har två stycken kattställningar just nu. En för mycket om jag får säga mitt, min sambo håller inte med mig. Tanken har varit att lämna bort de två vi har hemma till ett katthem och köpa en lite större. Jag fick igenom min idé (eller i alla fall nästan, med tanke på att leveransen krånglar) men nu börjar jag tveka. Men det är väl så med alla förändringar. Man vet inte om de blir till det bättre eller till det sämre. Det vet man först efteråt.
Men så får det bli i alla fall. En stor är bättre än två mellanstora. Eller hur? I alla fall om man inte har så mycket plats i hemmet.

Hur många kattställningar har ni till era katter?

Nu är det dags att städa lite. Vi höres senare! Kram

spacer

11 comments on “Ny kattställning?

 1. Sari

  häftig.Jag vill ha en sådan till våra katter.Vad kostar den o var hittar man den?

 2. Kattmamma

  Hej Katthemmet Kompis! Kul att se er här.. 🙂
  Vi köpte den på Djurmaxi. Den heter Montilla och är helt underbar. Jag kommer nog aldrig att sluta hylla den. 🙂 Vårt allra bästa köp till katterna..
  Tass & Spinn 🙂

 3. gwendolen

  vi har två. En upp till taket. Fast risken är nu att vi bara har en då plasten som håller ihop plattorna torkat och gått sönder.. På jakt efter fina klätterställningar nu 🙂

 4. Z H A R I

  En sån där gigantisk kattställning borde jag också ha , snacka om att katterna skulle vaka från höjderna. 😀
  Vilken otroligt vacker teckning den tigrerade har ! Själv har jag två små siameser, inte så mkt ränder och skiftningar, men katt som katt – love them <3333

 5. Bizi

  Hihi. jo vi har 5 kattter. Bor i ett hus på 2rok + div. bi-utrymme + inglasad altan de får vara på ibland 😀
  Kram

 6. Kattmamma

  Hur många katter hade ni BIZI? Jag förstår att ni bor i hus?
  Kram

 7. Bizi

  vi har tre, en hög sträcka-ut-sej-klös, en möbel i källaren o en på altanen… bortskämda? ja visst 😉
  Kram

 8. Kattmamma

  Hej Cecilia!
  Va kul att höra av dig!
  De vi har hemma just nu köpte vi i lokala djuraffärer. Den här beställde jag på tamleopardens.se.
  Funderar du oxå på att skaffa en ny kattställning?

  KRAM

 9. Cecilia

  Hej 🙂 Vart köper du dina kattställningar? Några tips?
  Kramar Cecilia och R♥cc♥

Leave a reply