Duschkoppel och torkduk ett måste när man duschar katt

Fråga:

Hej!
Läste under bra att veta om katter, att det var bra att ha duschkoppel med sugpropp. Vad får jag tag i det? Använder du det till dina katter?

Torkduk verkar bra. Finns det i djuraffärer?

MVH
Birgitta

(Jag har 2 katter som har 4 ungar just nu)

Svar:

Hej Birgitta!

Jag måste börja med att gratta er till de fyra småttingarna! Så himla roligt! Hur gamla är de?

Duschkoppel är kanon. Jag förstår inte hur jag kunde duscha katterna utan den förut. Den är ett måste vid varje dusch nuförtiden. Man får en extra hand om man säger så. Katten sitter där den sitter. Det underlättar väldigt väldigt mycket, tycker jag.
Själv köpte jag det på en kattkurs så jag vet inte om det finns i vanliga djuraffärer. Det verkar vara dåligt med det även på nätet. Det jag kan råda dig är att kontakta Eva Porat. Det kan du göra här: www.hundkattspecialisten.se Jag vet att hon säljer sådana duschkoppel.
Maila henne och fråga. Hon kanske kan skicka en till dig?

Torkduk är en annan grej som är ett måste vid dusch. Katten torkar 2 om inte 3 gånger snabbare än om man inte använder den. En himla bra grej. Man sparar massa handdukar och tid. Jag fönar katterna knappt efter att jag använd den. Fönar de bara lite på ryggen. Det räcker gott och väl. Jag tror säkert att de säljer sådana eller liknande i vanliga djuraffärer. Eller så passar du på att fråga Eva Porat även om den. Hon säljer även dem.

Duschkoppel och torkduk är ett måste för mig när jag duschar mina katter. Jag sparar otroligt mycket tid och förstår inte hur jag klarat mig utan dem förut. Eller jo, det vet jag. Jag duschade aldrig katterna själv. Det gick helt enkelt inte. Min sambo fick vara med och hålla dem på plats medans jag duschade dem. Men nu klarar jag dem helt själv. Så mycket skillnad gjorde de två sakerna. Efter att ha testat dem kommer du aldrig vilja duscha katterna utan de hjälpmedlen. Lovar! 🙂

Hör gärna av dig och berätta hur det går!

Lycka till..

/Kattmamma

spacer

Leave a reply