Hill´s våtfoder på burk

Hill´s mjukmat på burk

Eftersom det finns socker i den flesta mjukmaten så har jag börjat titta nogrannare och testar de som inte innehåller socker. Tanken är att hitta den nyttigaste av dem alla och hoppas att de små fisarna vill äta den oxå.

De här innehåller inte socker. De innehåller dock spannmål! Men jag tror inte att det finns mjukmat som inte innehåller varken spannmål eller socker och som katterna kan tänka sig att äta. Tveksamt.. Men jakten fortsätter.. Hojta till om ni vet någon sort!

Just den här lilla är kattungemat i kycklingsmak. Det gick hem. De kastade sig inte över den direkt men de åt den i alla fall. Det är bra. Alltid något!

Vi har 2 burkar till hemma: kyckling- och laxsmak för vuxna kissar. Jag hoppas att de vill äta dem oxå. Men man vet aldrig med dem. Jag återkommer.. 🙂

spacer

7 comments on “Hill´s våtfoder på burk

 1. Imogene Love

  Hej oj vad du hunnit med mycket bloggande 🙂 ja har inte varit ute på nätet så mycke för min nacke behöver vila vädret tar nästan död på mej… Men alla gosarna mår bra iaf 🙂 Å dina ser ut att trivas åxå 🙂 så mysigt de verkar ha det… Svårt det där med mat -man tycker det borde finnas utan socker iaf minimängd -finns ju katter med diabetes… Nä dags för ögon å borstning för tjejerna… å pojkarna ska ha skinka å mjukost som belöning -för att de tittar på 🙂 olivia äter skinka å manda mjukost men my vägrar smaka alls 🙂 Ha det å kramizar

 2. Sarah

  Kan tipsa om Bozita och Mjau tetrapack! Innehåller inge socker eller spanmål, dock ibland nån grönsak i bozita.

 3. Nathalie

  Hej! 🙂
  Vilken fin kattblogg du har.
  Jag har ett litet tips på våtmat som kanske du inte har testat. Det heter nutriOne och är ifrån märket lupus. Hittade det i min djuraffär för några dagar sedan, har hittilts testat två burkar och mina katter tycker väldigt mycket om det. Finns i många smaker. Vissa kanske lite underliga tonfisk och musslor och tonfisk och ost..
  Vad jag kan se på innehållförteckningen så innehåller den varken spannmål eller socker, vilket är bra.

 4. Kattmamma

  Hej hej!

  Blir inte kissarna dåliga i magen av mjukost, Christell? 🙂
  Ja den senaste veckan har det gått bra med bloggande. Man har bättre och sämre bloggperioder. 🙂

  Kram

 5. jennyhammarström - mitt liv som mamma

  Nu är vinnaren utsedd i Dagens blogg tävlingen, kika in och se om det blev du 😉
  Om inte, bättre lycka nästa gång <3

 6. christell

  Hej oj vad du hunnit med mycket bloggande 🙂 ja har inte varit ute på nätet så mycke för min nacke behöver vila vädret tar nästan död på mej… Men alla gosarna mår bra iaf 🙂 Å dina ser ut att trivas åxå 🙂 så mysigt de verkar ha det… Svårt det där med mat -man tycker det borde finnas utan socker iaf minimängd -finns ju katter med diabetes… Nä dags för ögon å borstning för tjejerna… å pojkarna ska ha skinka å mjukost som belöning -för att de tittar på 🙂 olivia äter skinka å manda mjukost men my vägrar smaka alls 🙂
  Ha det å kramizar

Leave a reply