Katten avlivad av misstag?

Vad tycker ni om att det förekommer att man får sin katt avlivad av MISSTAG?

Det här måste nog vara den värsta mardrömmen för alla djurägare, tror jag. Man litar ju på att kliniken har koll på vem man är och vad man har för ärende när man kommer dit, men åter igen så står det klart att man måste ha stenkoll själv. Släpper man kontrollen till någon annan så kan det sluta som för katten Lady. Tragiskt!

Se filmen om katten Lady här

Fruktansvärt!! Visst borde ägaren kolla vad den skriver på men borde inte kliniken ha koll på vad katten är där för? Man bokar ju tid för något speciellt? Det är helt oacceptabelt tycker jag och man slutar aldrig förvånas!

 

 

spacer

6 comments on “Katten avlivad av misstag?

 1. Maria

  Men fy! Jag tänker inte kolla på filmen för jag är så känslig. Men att få sitt djur avlivat av misstag skulle vara en ren katastrof för mig!
  Jag som ska in med mina kattungar (föddes inatt) på vacc och koll när dom blir lite äldre. Tänk om nått sånt skulle hända då :O!

 2. Fia

  Usch, så hemskt, ska verkligen inte få hända…
  Vi trodde att vi hade riskerat något liknande när vi lämnade in vår lilla herre för ett år sedan för kastrering. När vi kom tillbaka för att hämta honom kom de ut med våran kattbur – men med en annan katt i! När vi märkte det sa de ”oj, vi får väl se till att ni får rätt katt då”. Man hann undra länge om de hade blandat ihop de behandlingar som dessa skulle ha, men det hade gått bra och han var kastrerad och öronmärkt med rätt nummer 🙂

  Dock har jag sedan dess bytt klinik, den extra kronan man betalar känns helt okej när man är säker på att det blir rätt!

 3. Mikxki

  Det är helt sjukt! Jag skulle bli helt förstörd om det hände

 4. Anneli

  Helt avskyvärt att det ens kan få hända. Tänk om detta skulle ske när man söker till vårdcentralen för halsfluss och aldrig kommer hem igen pga att någon gjort ett misstag.

 5. Laura

  ush vad hemskt 🙁 man slutar aldrig att förvånas….

 6. Elin Sandström

  Hejhej! Detta har inte alla med avlivning att göra, men jag skrev till dig tidigare idag och berättade om min lillkisses vikt och hur det är normalt för en katt att väga som tolv veckor gammal. Men vi håller också på att försöka få ihop han och våran sex år gammal hon katt. Han förstår inte att våran stora katt bestämmer eller hur man säger det. Han springer fram till henne och det brukar sluta med att hon måste klappa till han för att han ska vika undan. Vi har haft han i en månad nu och de har fått träffas då och då i nu en vecka. Har du något tips på hur man kan göra . Kanske vänta tills han blir tolv veckor åtminstone? Han är väldigt barnslig. Jag behöver verkligen tips! Maila gärna eller annat! Kram

Leave a reply