Katten Curry tvingas flytta!

Katten Curry är 11 år och bor med sin 84-åriga matte på ett ålderdomshem. Kommunen hade anställt en person som verkar allergisk så Curry får inte bo kvar.

nh

Sånt är alltid lika tragiskt, tycker jag. En situation utan rätt & fel. Jag har själv erfarenhet av liknande situation. Katten hade bott där länge. Hans matte hade gått bort och han hade fått bo kvar. Men en kvinna som öppet sa att hon inte gillade katter kämpade för att ta bort han. När inget annat fungerade sa hon att hon var allergisk. Jag har svårt att tänka mig det, tyvärr. Hon glömde sina mediciner och var allergisk mot katten bara när hon såg den. Inte direkt trovärdigt. Men hon lyckades till slut. Våran chef sa att om någon är allergisk så måste katten bort. Så enkelt var det.
Väldigt tråkigt! Jag tror inte ens att hon behövde visa något läkarintyg. Hennes personlighet gjorde att jag inte trodde på henne. Hon var lite av en hypokondriker/drama queen. Sådana är svåra att ta på allvar. Men men, katten blev iaf avlivad.
Det här fallet med Curry får mig att tänka tillbaka. Den här människan är kanske allergisk på riktigt!? Vi får hoppas det..
Jag tycker synd om både katten och hans matte. Stackare! Jag önskar att man kunde ta lite hänsyn till katter oxå. De blir bara överkörda!
Hoppas att han får ett bra liv även efter detta!

Här kan du läsa hela artikeln

spacer

Leave a reply