Ett hett tips – Aktuellt.nu

Hej på er!

Idag skickade jag iväg ett mail med vår fina kattvideo till aktuellt.nu i hopp om att de ska vilja publicera den på sin sida. Och det ville de! 🙂 Så nu kommer vi sprida ännu mera kattkärlek.

Vill ni oxå synas lite extra mycket på ett lite annorlunda sätt så tveka inte att kontakta aktuellt.nu. Det är en rolig och lite annorlunda nyhetssajt som passar allt och alla.

Kul att kattkärlek berör så mycket!

spacer

7 comments on “Ett hett tips – Aktuellt.nu

 1. Pingback: 9+1 tips – Roligare på jobbet! | Bokrecensioner

 2. Kattmamma

  Hej Manda!
  Det är väldigt olika från dag till dag. Jag och min sambo jobbar skift båda två. Så ibland blir det långa ensamma dagar för missarna och ibland är vi alla hemma hela dagarna.
  Är katten inte helt ensam utan har en kompis så är det inte så farligt. Det är värre om man har ensam katt då ska han inte få vara ensam så länge tycker jag.
  Jag tror att katterna vänjer sig vid det mesta. Vi märker dock direkt om vi varit borta länge att de saknar oss extra mycket. Alla kommer då fram till dörren och möter oss och berättar massor och vill gosa på en gång. Medans om vi är borta ett par timmar så är det knappt man ser ngn katt, varken i hallen när man kommer in eller efteråt. Då ligger de och sover sött på sina favoritplatser.

  Jag tycker inte att det låter som att de har det dåligt dina missar. Oroa dig inte. De klarar sig fint. Jobba måste man ju och de ger ju igen på natten! 😉

  Gott Nytt År på er oxå! Kram

 3. Manda

  vilken söt filmklipp. Mina två ungkatter är lika kärvänliga mot varandra, det är värmande att se.

  Hur länge lämnar du dina katter ensamma per dag?
  jag är borta 10-11 tim om dagen pga jobb. Jag har inget märkt på mina katter att dom inte skulle trivas med tillvaron, iofs är de vakna mycket på nätterna o ingen sömn för mig dock. 1-2 dagar i veckan får de vara på ”kollo” hos mina föräldrar. De är helt hemmatama där, och får mycket uppmärkamhet.

  Kanske är det mest jag som är ängslig om mina katter.

  Ha ett gott nytt år

 4. Kattmamma

  Tack tjejer. Önskar er detsamma! 🙂 Ni är underbara!!

  Linda: Hade jag varit dig så hade jag ringt en veterinär. Det kostar inget och man får ofta bra hjälp. Lycka till!

 5. Linda

  Hej!
  Jag tänkte fråga här om du kanske kan hjälpa oss med en sak. Vi har en kattkille på 3 år, endast innekatt. Som har problem med magen. Ibland så kommer det diareé liknande ut, men endast i små mängder. Man märker det på lakan osv där han har legat att det är en liten fläck. Däremot ser man aldrig några tecken på diareé i kattlådan, där är allt fast. Har du någon aning om vad detta kan vara och ifall man borde uppsöka veterinär?

  Tacksam för svar //Linda

 6. Anki

  Helt underbart att se dem tillsammans så.

  Önskar Er allihop ett Gott Nytt År

  Anki och Ziggy

 7. Lotta & Moses

  Ville bara önska dig och kissarna ett Gott Nytt År!
  Kram!

Leave a reply