spacer

15 comments on “Elvis

 1. Kattmamma

  Hej Sanda!
  Kul att du gillar min blogg. 🙂 Välkommen hit..

  Till din fråga:
  Om jag förstod det rätt så tycker du att Kajsa är osocial och undrar om Skuggan blir likadan? Säg till om jag missförstått din fråga.

  Alla katter är olika, alla är individer. Vi har 4 katter och alla är olika och har inte tagit efter varandras beteende. Så jag tror inte att det är så vanligt att katter gör det. Jag har iaf inte hört talas om det.

  Jag var oxå orolig att mina katter skulle bli ointresserade av mig om jag skaffade en katt till men det har snarare blivit tvärtom. De leker med varann när de känner för det och de kommer till mig när de vill. Jag tycker faktiskt att de kommer oftare till mig än till varann. 🙂

  Så jag tror inte att du behöver vara orolig.
  Lycka till och grattis till dina 2 små troll. 🙂

 2. Kattmamma

  Hej Heléne!

  Det gör absolut ingenting att du delar med dig till behövande, snarare tvärtom. Jag hade oxå gjort likadant.

  Här är allt ok. Lite upp och ner och lite svårt att hinna med allt roligt och nödvändigt men det går framåt och det är det viktigaste.

  Hur är det med dig då? Är oxå inne på din sida ibland och får en känsla av att du är ledsen? Kan det stämma? Hoppas det löser sig i så fall.

  Många kramar och nospuss till Cosse!

 3. Sanda

  Hej!
  Först och främst vill berätta att du verkligen har en mysig blogg.

  JAg tänker fråga dig om dina erfarenheter med flera katter i samma hushåll vill du svara så får du gärna göra det.

  Själv så har jag två huskatter (innekatter) ena är 7 mån och lill killen är 12 veckor. det är Min hona som är äldst och hon är ascocial vet inte vad det kan bero på antagligen har hon väl inte blivit tillräckligt hanterad som ung kattunge, själv så har jag ju engagerat mig oerhört mycket såsom, lek, borstning, kloklipp, åka bil(transportbur) promenader. förövrigt är hon väldigt sund, nya miljöer och promenader upskattas verkligen och hon fungerar fantastiskt bra med andra djur.
  Jag bestämde mig för att skaffa en kattkompis till henne för att jag ville såklart men också för hennes skull.

  men till det som jag egentligen ville fråga,

  Kommer min lilla pojk katt ta efter hennes beteende? Kajsa som min hona heter är ju såklart han största idol och lek kompis, och ännu så är ju leken såklart hela hans liv och har ju inte tid med så mycket annat.. men upplever att Skugga(lill killen) ändå har visat att han tycker om att kela ibland och ligga i knät nån gång, han tittar mycket på min och får kontakt med honom men då har jag faktiskt lämnat min Kajsa hos min mamma i ca 3 veckor, detta var endast för att jag ville lära känna skugga lite bättre. vad har du för erfarenheter? tyr dina katter sig endast till varandra? jag har så mycket kärlek att ge till mina underbara katter men ingen uppskattar det. Jag får liksom ingen kontakt med Kajsa, hon vill inte ens titta på mig, för mig låter detta ganska ovanligt eller? kan också lägga till att hon var lite över 12 veckor när hon kom till mig.
  Hoppas att du får en härlig och solig eftermiddag=)

  Vänlig hälsning
  Sandra

 4. Heléne och Cosmos

  Hejsan Agnes! Hur är det med Dig?
  Är fortfarande inne här och kikar när tillfälle ges, gillar verkligen Din sida.
  Cosmos är fortfarande glad för maten vi vann genom Dig, men Han äter fortfarande ur den enorma hinken med mat, dock fick vi en ENORM påse med Olivers Petfood/kattmat också, den är oöppnad och eftersom min stora grabb är mer förtjust i mjukismat så beslutade jag mig för några dagar sedan att några kanske behöver den bättre.
  Hela säcken åkte jag idag med till Strängnäs katthem, ett mysigt katthem som klarar sig helt på bidrag från privatpersoner, de får inget stöd alls från kommunen.

  De blev iaf superglada och jag erbjöd mig att hjälpa dem med foto på katter till deras hemsida för att kunna ställa upp med något då jag jobbar mer än heltid på mitt vanliga arbete.

  Ville att Du skulle veta det, Cosmos har drygt en halv hink kvar och äter glatt från maten, hoppas det inte känns fel att jag skickade den vidare. Men kände verkligen att den kom till nytta.

  Tänker på Dig och Dina fina kissar, massvis av kramar från mig och Cosmos som numera bor i Eskilstuna. 🙂

 5. anna

  Hej! 🙂 jag har en tävling på min blogg, jag röstar ut 2 personer som visas och blir länkade EN HEL dag hos mej. Anmäl dej om du vill vara med 🙂

  (om du inte vill, så ber jag om ursäkt)

 6. christell

  Hej
  Kunde inte undgå att läsa att du ev ska på kattutst till helgen:) jag ska dit på lördag fm är det tänkt… så kanske vi ses så du kan få ditt badbord…:) du kan väl maila mej om du ska dit eller så…
  Kramizar

 7. anna

  söt katt 🙂

 8. Emma

  Han är sååå söt din lilla prins jätte fin 🙂
  Hoppas allt är bra med er
  Kramar från Oliver, Nellie och mig

 9. Cilla

  Vilken otroligt fin katt!:)

 10. Ellen

  Jätte fina bilder och blogg!! 😀 Skulle bli superglad (verkligen) om du kunde kika in på min blogg och kanske skriva en liten kommentar om du tycker jag ska ändra på något eller ifall du bara tycker bloggen är fin! Ha en underbar dag, kram <3

 11. lovisa

  Hej vad gör du idag?(:
  vill du följas via bloglovin?:)

 12. christell

  Hej
  -ok men din Elvis blir nog stor åxå är ju lite yngre än Elton….-JO Elton är en BAMSE 🙂 du kan kolla i min blogg min brorsdotter har han i knät… 🙂
  Jo allt som vanligt men har mycke värk å så -därför är det begränsat här… måste ju kunna vara med mina gosingar 🙂 Min lillebror bor här tillfälligt så han hjälper till med det som är för tungt för mej… å bra med lite sällskap så jag inte bara pratar kattspråk…:) Bra med dej åxå ? men ta det lugnt så vi får ha dej här ett tag…
  Många kramizar å nospuss till Leo som fyllt år

 13. Kattmamma

  Hej hej 🙂
  Oj va mycket han väger! Elvis väger 4,3 kg. Eller gjorde det för typ 2 veckor sedan. Nu kanske han väger lite över 4,5. Men Elton måste vara en bamse nu då.. 🙂

  Allt bra annars?
  Kram kram

 14. christell

  Hej
  å så stor å fin han är… -hur mycket väger han? min Elton väger 5,4 kilo 🙂
  Kram

Leave a reply