spacer

6 comments on “Katternas vikt – Elvis

 1. Elin Sandström

  Hej! Jag heter Elin och är tretton år. Jag och min familj fick en liten kattunge för ca en månad sen. Vi blev lurade på köpet att han var elva veckor . Vi tog han till veterinären och han är viktmässigt bara sex veckor så nu är han tio. Han väger nu 1,1 kg. Hur mycket ska min fina kisse väga när han är tolv? Maila!

 2. annika beyer

  Hej, kattunge (hona) som väger 700 g hur gammal tror ngn hon är i veckor?
  Längd ca 25 cm från svansrot till nos? Sägs att hon är 11 veckor men tror ej på det.

 3. Kattmamma

  Hej
  Jag ser allt… 😉 Inget går mig obemärkt förbi här på bloggen.. hihi

  Va stor din lilla korv eeee.. Han kanske blir en 8-kilos katt när han blir vuxen.. 🙂

  Leo verkar normal igen.. Leker och busar och pratar så nu känner jag mig lite lugnare..
  Disney däremot har varit lite låg igår och idag. Hon har ju FORL. Veterinären sa att de skulle kolla tänderna 1 gång om året på henne? Men räcker det?
  Hennes ögon har runnit lite mycket och hon har inte varit så lekfull som hon brukar. Du hade en kisse med FORL va? Hur ofta får hon bekymmer med tänderna?

  Det är så skönt att ha dig Christell. Du har ju så mycket erfarenhet av katter och har varit med om det mesta.. 🙂

  PS: Det kan inte vara så lätt att finna sig i situationen. De har inte valt att skaffa en kompis. 🙂 Men det blir nog så bra till slut så.. 🙂

  Kram kram

 4. christell

  Hej
  får svara här å hoppas du ser det… 🙂 Elöton var 14 v ganska exakt när jag fick hem han… vägde då 1650g å nu 4150 g 🙂 stor ja iaf mot tjejerna, kan förstå att lilla Disney ser liten ut… När vi skaffa Rasmus så var ju han å Olivia jättekompisar (är än) men hon undrade nog varför han växte så fort… 🙂 Kan ju va så att Leo känner sej lite utanför så tror jag min Baltiz känner det ibland men man får gosa extra med dom när de kommer och vill det… -nä inte öppna tassar Manda tycker Elton är en skit”unge” 🙂 å jättejobbig, men My bryr sej inte så mycke, Rasmus är väl så där men inget bråk iaf. rasmus elton och baltiz leker mycke eller brottas som alla småpojkar 🙂 rasmus vill inte vara med lika länge som baltiz, så jag tror det är skönt att baltiz har elton… baltiz har ju massor av energi är som 10 katter ibland låter iaf så… 🙂

 5. Kattmamma

  Men du fick Elton när han var 3 månader och inte 4 va? Kanske därför sån skillnad?
  Elvis är nog mindre om din väger redan 4 kg.. 🙂
  Elvis väger som sagt 3,3 och jag tycker att det är mycket. Han är lika stor som Blossom ju.. Och redan så mycket större än Disney.. 🙂

  Har dina katter tagit emot honom med öppna tassar? Våran Leo verkar lite depp ibland tycker jag?!
  Jag kanske överreagerar (det gör jag säkert hihi) men man vet aldrig.. 🙂

 6. christell

  Hej
  ungefär samma som min Elton fast han vägde ”bara” 1650 vid när jag fick hem han… Nu väger han 4 ganska exakt men ska väga han imorn 🙂 tycker Elvis ser smalare ut än Elton -bara inte min blir en tjockis 🙂 vill ju ha en stor katt men inte fet..
  Kramizar

Leave a reply