Katterna Elvis & Disney

Elvis & Disney

Disneys har äntligen lyckats vinna Elvis förtroende. Nu rejsar de runt tillsammans och man märker att de har skoj. De två är som gjorda för varann.

Elvis ligger och myser. Han verkar trivas hos oss. Det känns underbart!

Vår underbara Disney. Hon har verkligen ansträngt sig för att välkomna Elvis. De kommer ha mycket glädje av varann de två.

Han är helt otrolig den där Elvis. På bara ett par dagar har han lyckats sno våra hjärtan. Man har inget val, man bara älskar honom. Underbar på alla sätt och vis. Han bara skuttar fram när han får syn på oss och kommunicerar mycket med oss gör han oxå. 🙂 Man förstår på en gång vad han vill säga. Hans pip och hans kroppsspråk är verkligen övertydligt. Det är kanske därför vi trivs så bra ihop? För att vi förstår varann så bra. 🙂

Han har bara glidit in i familjen och det har verkligen gått över förväntan. Disney är han redan kompis med och Leo har accepterat honom. De leker inte än men det kommer. Det är bara Blossom som inte riktigt har accepterat hans närvaro. Hon väser ibland om han kommer för nära. Men han har lyckats väcka hennes leklust. Hon rejsar runt för sig själv men olika leksaker och har ofta svansen i vädret.

Han har bidragit så mycket bra på så kort tid till både oss och kattgänget. Hur det är möjligt på bara ett par dagar vet jag inte men det känns så rätt, så rätt!

Min frånvaro beror på att jag förbereder min 30 års fest till helgen. Mycket att tänka på och det blir inte enklare om man är så oorganiserad som jag är! Jag har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig?? Liiite sen är jag i min planering. Men men, det brukar lösa sig. Det gör det säkert den här gången oxå. Eller!? 😉

Hoppas allt är bra med er och tack för att ni har tålamod med mig. STOR kram till er! 🙂

spacer

7 comments on “Katterna Elvis & Disney

 1. christell

  Hej
  ja så typiskt att det blir diaree, men det brukar gå över av sej själv -bara den lille jag kände jag va tvungen iväg med, annars finns det ju antibiotika men den lille ville dom inte ge det… Tror det är för när det kommer en ny så är det typ en annan bakterieflora där dom kommer ifrån å då reagerar de man har hemma, men det verkar ha lugnat sej här nu men peppar peppar
  -Rasmus har klarat sej å Manda…
  Skönt att börja semestern med fest 🙂 hoppas ni får det jättetrevligt….
  Kramizar från oss

 2. Kattmamma

  Tusen tack tjejer!
  Idag har jag gått på semester. Så skönt.. Imorn är det fest och sen slappa, slappa och slappa.. Underbart!!

  Christell, hur får du bort alla diaréer då? Disney har oxå diarée. Hon fick det efter tandoperationen och sen när lilla korven kom så smaska hon hans mat som vi tror gjorde saken bara värre. Nu har vi tagit bort den och hon får kokt torsk att äta.
  Hoppas att det går över nu..

  Anki, Paris låter inte helt fel. Ha en jättetrevlig vistelse där!

  Kram på er!

 3. Anki

  Sänder ett stort grattis från ett underbart Paris. Vi är här och hälsar på vår dotter som bor här. Tur att vår son kunde flytta hem till oss, så att Ziggy fick vara hemma i sina boningar, Han sköter om henne på det bästa sätt. Idag hade hon varit ute på tomten i 4 timmar och klättrat och myst. Tur att han jobbar kväll när det är så här fina dagar. Paris går ju inte heller av för hackor, med alla sevärdheter, butiker och trottoarserveringar där man kan göra stopp när strupen blir torr.. Skratt. Hoppas din fest blir kanon och att alla dina mysiga katter jamar grattis till dig.

 4. christell

  Hej
  å GRATTIS i förskott 🙂 hoppas du hittar nåt klädväg -brukar också va i sista min men det…
  Å så roligt tvänkte väl att det skulle bli Disney å Elvis som skulle leka först Disney påminner om min Olivia så snäll… 🙂 Olivia är den som tar hand om de små här… 🙂 men nu har ju hon haft diaree (verkar va nåt som går Baltiz har åxå haft det) så det har varit Elton å Baltiz som hållt igång istället… Men det blir säkert bra med Blossom å Leo åxå han har ju inte varit hos er länge…
  Ha det så bra å en mysig födelsedag…
  Kramizar

 5. Kattmamma

  Tack Lotta! 🙂 Jag hoppas att jag hinner hitta kläder som passar annars blir det jobbigt.. Hihi
  Då har du lika dålig tajming som jag då hehe om inte värre! 😉 Varför ska det alltid vara så besvärligt med kläder?? gggrrrr

  Kram på er

 6. pip och murre

  va bra att det går bra med Disney!
  /tass

 7. Lotta & Moses

  Stort grattis! Hoppas festen blir lyckad!
  Det där med att inte veta vad man ska ha på sig känner jag igen, jag brukar kliva ur duschen precis när gästerna kommer – snacka dålig timing!
  Kram!

Leave a reply