Mobilblogg – Disney hos veterinären

image

Vi tror att Disney har fått bekymmer med sina tänder igen.

Just nu sitter vi och väntar på att veterinären ska ta fram gamla röntgenbilder.

Hoppas att det ser bra ut..

Håll tummarna!

spacer

7 comments on “Mobilblogg – Disney hos veterinären

 1. Sophia och katterna

  Du har fått en award utav mig, du kan läsa om den på min blogg!

  Kram

 2. christell

  Hej
  vad skönt att det inte va nåt iaf. men vad var det då? eftersom ni åkte dit menar jag… Två av tjejerna ska in nu i höst å kolla tänderna å ta tandsten å så.. olivia å my… brukar bli en dyr historia varje gång…
  Ha det å Kramizar

 3. Jenny

  Hej!

  hoppas att allt löser sig med din katt.
  Du, vad anser du om att köpa begagnad klätterställning? jag vill köpa en större och roligare till min katt då han älsar att klättra. Men du som vet är det ju svindyrt att köpa helt nya tyvärr. vaf tror du kommer han att använda den? den kommer ju att lukta annan katt tänkte jag. aja hur som haver så ska Frasse ha en ny=)
  vänliga hälsningar
  Jenny

 4. Lotta & Moses

  Men vilken otur lilla Disney har, hoppas allt går bra!
  Kram å tass

 5. Kattmamma

  Tack Emma! 🙂
  Tack Madde! 🙂

  Vi fick åka hem utan någon åtgärd. Uppdaterar mer i morgon..
  Kramar

 6. Madde

  Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt!
  stackarn…men det kommer säkert gå bra.
  hälsningar Madde, Dutchesse & Toulouse. =3

  PS: måste bara säga att dina katter är jätte söta! 🙂

 7. Emma

  Jag håller absolut alla mina tummar på att allt går bra
  Kram Från mig och min katt Oliver

Leave a reply