Chinchilla perser VS Ragdolls

Disney & Leo

När man ser något sånt så blir man varm i hjärtat! Det ser så mysigt ut. Mina kärlekar! 🙂


Blossom & Elvis

Bloss är glad när hon får ha sin favoritplats för sig själv. Hehe Elvis har nämligen tagit över den. Men den högst upp är inte så fel heller. Där hittar vi honom titt som tätt. Mina söta älsklingar! 🙂

spacer

2 comments on “Chinchilla perser VS Ragdolls

 1. Kattmamma

  Ush de där otäckingarna!! Fästingar är så äckliga, det är klart att det är bättre med äckelmedel än de där djuren..
  Kram kram

 2. Lotta & Moses

  Va mysigt dom ser ut att ha det!
  Själv har jag precis satt på Moses ”Frontline” (mot fästingar) och varje gång jag gör det så avskyr jag mig själv för det känns så otäckt att sätta på honom något som inte är bra för människor – samtidigt är det det ju bäst för honom att slippa fästingar och loppor/löss när han är ute så mycket som han är! Usch!
  Kram å tass – ha en bra helg!

Leave a reply