Disney 2 år

Grattis lilla pluttan ♥

CIMG57251

Är Disney redan 2 år gammal? Helt otroligt va tiden går fort. Det känns som det var igår vi var i Stockholm och hämtade henne.
Jag glömmer aldrig när jag fick syn på henne för första gången. Hon satt under en stol när vi kom in. Hon syntes knappt. Hon var 5 månader gammal men såg ut som en 12 veckors kattunge. Det var den sötaste kattunge jag sett. (Visst säger man så om alla kattungar? 😉 ) Jag bestämde mig i alla fall direkt. Hon skulle åka hem med oss!
Efter en liten stund lockade uppfödaren fram henne. Jag tog upp henne i min famn. Hon sa inte ett pip. Bara satt där. Lilla pluttan!
Disney måste ha varit en vild kattunge eftersom hennes mamma bet av henne morrhåren. Men på vägen hem var hon så lugn så jag höll henne i mitt knä under delar av resan. Det var inte så smart med tanke på vad som kunde hänt om vi krockade. Då hade hon ju stuckit all världens väg. Men mysigt var det!

cimg36511

Jag har förlorat alla gamla kort på henne så jag får bjuda på ett kort som ni redan sett. 🙂 Visst har hon växt massor?

spacer

Leave a reply