Kattmat – Sheba mjukmat

Sheba

Häromdagen testade vi att servera den här Sheba sorten som ni kan se på bilden. Först såg det ut som att de tyckte om det men när jag serverade andra gången så slickade de bara i sig lite sås, resten slängde vi. Så så var det med det.

Ingen hit!

Den andra ”runda” Sheba sorten älskar de fortfarande. Så vi håller oss till den så länge. Har även köpt en portion Mjau för att se vad de tycker om det. Alltid lika spännande! 🙂

spacer

9 comments on “Kattmat – Sheba mjukmat

 1. Emma.R

  Här hemma så är Sheba värsta fest maten, det får dem när vi firar något speciellt och det går alltid hem. Annars har jag haft Mjau ett tag men det går inte längre så nu är det Pussi och Ica´s som får gå så länge.

 2. Carin

  hos oss är det såsen som gäller, hells ska det vara kycklingsmak också.

  nu aviker jag nog lite från ämnet men, bada. Hur ofta ska man göra det och är det bra att man gör de när de är kattungar?

 3. christell

  Hej
  det är lugnt -vi tar det när du har tid -kanske du har vägen förbi m-dal 🙂 jag slänger det inte iaf. så du behöver inte stressa å ta det på sön just, det jag beställt till duschen kommer nog i slutet av veckan eller början av nästa… spännande att se vad det är för nåt… mina behöver verkligen ett bad tjejerna iaf my är lockig under hela magen å manda är lite tovig fast jag försöker med kam å borste hon blir nog jobbig att bada men min mamma kommer efter påsk så får hon hjälpa till… är ju ett tag sen jag bada så det kanske blir för mycke för mej, olivia ser väl någorlunda ut -jag som brukar ha rena å fina tjejer… men men de får bli vårfina ist. 🙂
  Ha det å kramizar

 4. Kattmamma

  Hej Christell, de baggarna har jag inte sett med de smala äckliga sakerna har vi fått. Man ser mest skal av de hemma.. Man undrar ju vart maskarna tar vägen? Det glömde jag fråga anticimex.. hmm
  B-bordet ja. Nä jag har absolut inte ändrat mig. Har bara inte haft tid. Det får nog bli att vi ses i mölndal eller ngt. Om du inte har ngt emot det? Tills på torsdag blir svårt för min del. Tidigast på söndag kan jag.
  Kram kram

 5. christell

  Hej
  fy vilka äckliga saker du hittat hemma såna har jag inte stött på silverfiskar å mjölbaggar har jag råkat ut för men ska hålla koll efter såna där skalbaggar… 🙁
  Du har inte skrivit om b-bordet -kanske ångrat dej -gör inget isf jag har inte flyttat hem än blir på tosdag…
  Ha det å Kram

 6. Kattmamma

  Ja, du ser va olika det är. Tur det kanske 🙂

 7. pip och murre

  här får de lördagsgodis,och då är det sheba blå= ishavstorsk
  och sheba röd= oxkött
  som gäller. här funkar det INTE med sås på mjukmaten.

Leave a reply