Test av våtfoder till katt – uppdatering!

Gourmet Gold – innehåller socker! – Socker ska våra katter inte ha. Men konstigt nog så äter våra mer än gärna av den. De har tre burkar kvar. Dem får de äta upp men sedan kommer jag nog inte att handla av den mer.


Sheba – finns lite olika att välja på om jag förstod det rätt. De gillar den här ”runda sorten”. Den andra har vi inte testat men vi kommer att göra det.

Gourmet Diamant – den här är de inte så förtjusta i. De slickar bara upp såsen. Den med smak av rödspätta duger någorlunda.


Pro Plan Delicate – för känsliga och kräsna katter – Den äter de fortfarande. Dock är konsistensen lite annorlunda än förut. Jag upplevde att den var mera ”rinnig” tidigare. Nu är den mer fast och det gillar de inte riktigt. De äter den men inte lika gärna som förut. Men jag vet inte om Pro plan har bytt konsistensen på den eller om det finns olika på marknaden.Royal Canin – finns inte så många att välja på och våra har tröttnat på den lite grann. Väldigt omtyckt annars.


Hill´s – den är ganska omtyckt men precis som med Royal Canin, de har tröttnat på den lite grann oxå.


Slutsatsen: Favoriten idag är Sheba (den runda sorten)! Matskålarna töms på nolltid. Favoritsmak: kycklingbröst.

Vad föredrar era katter?

spacer

3 comments on “Test av våtfoder till katt – uppdatering!

 1. Madelene Wernersson

  Jag har två katter Tigern är 10 år och Findus är 2 år och båda två tycker om Sheba lamm och kyckling, lax anka och Gås. ibland köper jag grillad kyckling när jag kommer hem kommer båda två och vill smaka .

 2. Elle

  Mina två kissar älskar gourme och slukar dem. Gold och alla andra men mousse är bäst. Annars äter de såsen och sedan kommer de tillbaka efter någon timme och äter resten. De HATADE willys kattmat på burk som jag köpte 4 för 10 eller vad det var, haha helt onödigt 🙂

  De gillar också Sheba, i stort sett allt men ibland är det bara nej tack till mycket som katter bör älska. Jag tror att de blir lite bortskämda ibland!

 3. Sophia & Katterna

  Vi föredrar Sheba och Mjau 😉
  Gourmet Diamant kattmat åt inte ens hundarna!

Leave a reply