spacer

13 comments on “Hjärtformade kattskålar

 1. Agnes

  Det var så lite. Det är skitirriterande när man hittar något man verkligen fastnar för och det inte går att skaffa.
  Men som tur är så finns det massa fint. Du kommer säkert hitta något. Lycka till!

 2. naiana

  Skit! Ok, men tack för hjälpen. Jag vill gärna ha såna till min chihuahua, har ingen nu men jag ska köpa en. jag letar bara efter rätt kennel.

 3. Agnes

  Ja tyvärr så är de helt slut va jag kan se. Men googla lite så kanske du hittar någonstans. Försök att googla på ”pink cat bowl”. Det finns en hel del fina saker där. 🙂 Du kanske hittar något annat?

 4. naiana

  FAN OCKSÅ! Jag vill ha såna, man hittar knappast finare! Vad hette den andra sidan du hitta? Säg till mig så kan jag titta själv, om dem är smarta så beställer dem hem såna igen. Jag fattar inte, om dem är slut, då tycker man att dem borde beställa hem nya så fort som möjligt eftersom dem är populära. Det borde dem fatta. Det skulle vara konstigt om dem slutar sälja dem helt. Jag fattar inte varför inte Lechien.se har såna, dem säljer ju hur många fina saker som helst och så säljer dem inte såna matskålar – BESVIKEN!

  Är du säker på att den första länken du länkade (catsplay.com) är dem slut? Står det att dem är slut?

 5. Agnes

  Nej du Naiana.. Det verkar som att de är slut på den hemsidan. Jag hittade en annan sida som hade likadana men de säljs inte där heller. Så jag vet inte. De är nog slut skulle jag tro eller helt borta. Tyvärr! 🙁
  Hoppas du hittar något annat du gillar!

  //Agnes

 6. Agnes

  Ok, jag ska försöka att googla det lite så får jag se om jag hittar de igen. Återkommer inom kort. 🙂

 7. naiana

  Till Agnes: Ja, jag har tittat på den länken men tittar man på bilden så är det en rosa och en blå och så vill jag inte ha det, jag vill ha båda matskålarna rosa? Och man fattar inte vart man ska klicka för att beställa hem dem?

 8. Agnes

  Hej Naiana.
  Jag kommer inte ihåg det tyvärr men bland kommentarerna finns en länk till en sida som säljer likadana.
  //Agnes

 9. naiana

  vart har du hittat dessa matskålar, vad heter hemsidan?

 10. Emma

  Hejsan vart har du hittat dessa söta matskålar?
  Finns dom även i blått?
  Mvh Emma

 11. Kattmamma

  Hej
  Varför blir de rädda för dubbelskål?
  Kram

 12. christell

  Hej
  å så söta 🙂 -men mina skulle nog bli rädda för dom… köpte en dubbel skål i rostfritt men det funka inte alls -katterna tittade på mej som ja inte va klok…. fick ta fram de gamla… suck… 🙂
  Kram

Leave a reply