Natural ESPREE schampo

Natural ESPREE schampo

Silky Show Cat Schampo

Även det här schampot fick följa med hem från kattutställningen. Jag har använt Sommerwind schampo och balsam och är supernöjd med det så jag hade inga planer på att byta men det fanns inte och jag blev rekommenderad Espree schampo istället. Eftersom Sommerwind schampo är slut hemma och något schampo måste jag ju ha så köpte jag det. Skulle det inte funka så kan jag alltid beställa Sommerwind från Eva Porat men det skadar inte att testa. Enligt infoboken har jag skaffat mig en produkt för ”proffs och kräsna” användare och det låter inte helt fel ju. 🙂 Det kanske tom är bättre än Sommerwind!? Vem vet?

 • Schampot rengör hårstråt på djupet och reparerar och återställer det.
 • Pälsen blir glänsande och lätt att bearbeta. Den bibehåller fukt och energi.
 • Kan användas på kattungar äldre än 6 veckor
 • Späs ut med vatten: 1 till 16

Här kan du läsa min recension av schampot.

Har någon av er kanske redan testat? Vad tyckte ni i så fall?

spacer

2 comments on “Natural ESPREE schampo

 1. Kattmamma

  Hej!
  Ragdoll behöver man ofta inte duscha så ofta, 1-2 gånger per år brukar räcka, om ens det. Men det är bra om man duschar kattungar så de vänjer sig. Blir lättare att duscha de när de blir stora. 🙂

  Återkommer med en recension när jag använt den.. 🙂

  Kram

 2. Nina & Alvin

  Hej! Jag har inte använt schampo på Alvin än..men han dras ju till vatten så det blir att införskaffa snart. Spännande att höra om denna är bra!

Leave a reply