Summerwind – Schampo & Balsam

Summerwind Schampo

Ett oöverträffat schampo med jojoba-olja, som räknas till ett av världens allra bästa. Framhäver skönhet och färgnyanser i alla pälsar och gör vita pälsar helt vita. Innehåller de finaste vegetabiliska råvaror. Ph-värdet 6,5.
Mörka pälsar spädes 1 till 16 och ljusa pälsar 1 till 6.
Våra erfarenheter:
Jag har redan skrivit om schampot i ett annat inlägg. Men jag vill bara poängtera att det är nog det bästa schampot som finns. En vecka senare känns pälsarna fortfarande som nya. Riktiga bebis-pälsar.

Summerwind Balsam

Ett mycket effektivt pälsbalsam, som ögonblickligen ger alla pälstyper full styrka, glans och volym. Pälsen känns tjockare och blir lätt att kamma ut. Återställer pälsens naturliga pH-balans.
Spädes 1 till 25.
Våra erfarenheter:
Jag kan inte annat än att hålla med om det de skriver. Jag har aldrig använt balsam innan. Men nu förstår jag inte hur jag kunde bada utan. Det går så mycket smidigare och pälsarna blir så lena.

spacer

2 comments on “Summerwind – Schampo & Balsam

 1. Agnes

  Hej, och tack!! 🙂

  Den finns nog på swecat.com eller swecat.se kommer inte ihåg exakt. 😉

  //Agnes

 2. Molly & matte Emma

  Hej !! Älskar din blogg och hamnade låååångt bak !! 🙂 Jag undrar var du köper summerwind ?? 🙂 har letat som en tok men inte hittat det någonstans :/
  Mvh Emma

Leave a reply