En kurs i djurkommunikation

Djurkommunikation


Ni som har följt bloggen ett litet tag vet säkert hur förtjust jag är i alla kattkurser. Jag bara älskar att sitta där och lyssna på alla erfarna människor. Jag försöker att skriva ner allt jag hinner med och sedan fort som attan skriva det i bloggen så jag inte glömmer. Hehe För minnet är lika litet som intresset för katter är stort, tyvärr. Jag har svårt för att memorera saker. Tur att jag har bloggen och er som kan påminna mig. 🙂

Häromveckan slant jag in på en sida som heter omduvill och fastnade där en bra stund. Den sidan har den finaste designen som finns på denna jord. Jag blir så otroligt lugn av den. Mysko!!

Där hittade jag i alla fall en kurs i djurkommunikation. Va!? tänkte jag. Finns det kurser i sånt? Det hade jag ingen aning om! Direkt tog jag kontakt med Margaretha som håller i kurserna och anmälde mig.

Hon håller i kurser lite överallt i Sverige men just den grundkursen som jag ska gå på finns bara i Stockholm och Göteborg, jag valde att gå på den i Göteborg, så klart. Nära och bra. 🙂

Sedan finns det även STEG I, II och III för de som vill. Jag vet inte vad jag kommer att tycka om det hela så jag planerar inte längre än så. Jag får se om det kan vara något för mig. 🙂

Datum: 28-30 Maj 2010
Pris: 2500 kr

spacer

4 comments on “En kurs i djurkommunikation

 1. Kattmamma

  Hej Kim!
  Tack så mycket för din kommentar!
  Jag har kollat på boken som du rekommenderar och det finns två stycken. Vet du vad det är för skillnad på dem och vilken är det som du läst?

  Jag tycker oxå 2500 kr låter mycket men vad gör man? 🙂

  Vart tog du dina lektioner?

 2. kim

  Hej,
  Have taken a couple lessons in animal communication. It is one of the most exciting things I have done. Basically it’s quieting your mind so you can ”hear” your impressions etc. We actually do it everyday with people we just don’t think about it. I am not sure how much a course should cost now a days but 2500sek sounds very expensive. Although it was over 10 years ago I took mine.

  A MUST READ. Zanders och Tiden. One of my absolutely favorite books. Very inspirational.

  I hope you get as much out of it as I did. I have animals, in particular cats, making all types of connection with me. If they want something they pick me out of the crowd. Feel very privileged.

  Kim

 3. Kattmamma

  Ja, ska självklart dela med mig av alla smaskiga detaljer. 🙂

 4. Heidi.Kattfamiljen

  Vad spännande 🙂 ser fram emot att höra hur det går.
  Har själv planer på att gå en sån kurs nångång.

Leave a reply